Opel Corsa D Yağ Akıtma problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oozzii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

oozzii

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar arkadaşlar 2009 model opel corsa D kullanıyorum aracım 45 000 de bakıma girdi suanda 47000 de gecenlerde aracımın altınadan yag damladıgını farkettim ve istanbul dudulluda bi tamirciye girdim ordaki usta damlamanın yag filitresinin contasından oldugunu soyledi daha onceki bakımda degıstırrıken takmamıslar sanırım herneyse yag filtresini degistirdik contasını taktık ve daha akıtmaz dedi usta ama yine akıtıyor kesin çözüm icin servisemi gitmeliyim yada icinizde bu problemi yasayan varmıdır _??

şimdi motorunu bilmiyorum yazmamışsında,eğer filitre motorun altında triger yanı kartere yakın ise sakın yağ müşürü kaçırıyor olmasın? o kaçırırsa yağ öyle bir yayılırki sanırsınız karter contası veya filitre buda sizi yanıltır filitreden sanabilirsiniz

kardesim ilgilendigin icin tesekkur ederim motor 1.3 dizel 90 beygir olanından valla usta yag fillitreisni sökünce yan tarafları hep yagdı sızdırmıstı yani filitreyi degistirip haznenin yan taraflarını sildi buyuk ihtimal burdan dedi cunku contası yok dedi daha sonra biz aracı birkac saat daha kullandık sonra baktık gene akıtıyor oylece bıraktık garantiside bitmis aracın opel servisleride gerckten cok pahalı ben fort kullanıcısıydım opele gectm istnbulda hangi özel servis iyidir iyi hizmet verir bilmiyorum acıkcası

O zaman başka ustaya göster söksün yağ filitresi contası cevresini temizlesin yeni conta filitre ile beraber olması lazım idi neyse yeni conta koysun ve taksın...
ben motoru yazmayınca benzinli sandım buda dediğim gibi yanıltır..

kardesim ilgilendigin icin tesekkur ederim motor 1.3 dizel 90 beygir olanından valla usta yag fillitreisni sökünce yan tarafları hep yagdı sızdırmıstı yani filitreyi degistirip haznenin yan taraflarını sildi buyuk ihtimal burdan dedi cunku contası yok dedi daha sonra biz aracı birkac saat daha kullandık sonra baktık gene akıtıyor oylece bıraktık garantiside bitmis aracın opel servisleride gerckten cok pahalı ben fort kullanıcısıydım opele gectm istnbulda hangi özel servis iyidir iyi hizmet verir bilmiyorum acıkcası

istanbul avrupa yakası işin uzmanı uygun fiyatlı bir usta tavsiye ederim ilgilenirsen özel msj atabilirsin..

Geri