opel corsa D usta cdtı :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emrastra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Herkesin zevki ayrı ibaresini belirttim ama ortada genel bir katliam var o da açıkca ortada. Bende arabayı bu hale sokarsam Lütfen beni uyarın.İstediğiniz yorumuda yapın.

Bu aracın sahibi kimse bulalımda soliyelim.Hem vicdanen rahatlayalım hemde Sktürelim şu bantları

Herkesin zevki ayrı ibaresini belirttim ama ortada genel bir katliam var o da açıkca ortada. Bende arabayı bu hale sokarsam Lütfen beni uyarın.İstediğiniz yorumuda yapın.

Bu aracın sahibi kimse bulalımda soliyelim.Hem vicdanen rahatlayalım hemde Sktürelim şu bantları

İyi güzel de arkadaş, ya o aracın sahibi senin gibi düşünmüyorsa... Ya o bantların öyle durması özel zevkiyse... Ya aracının -hele de böyle elit bir sitede- teşhir edilmesinden hoşlanmıyorsa...

O zaman konuyu kapatmak gerekir.Tekrar söylemek istiyorum kimsenin özel zevkine sahsen benim hiçbirdiyeceğim olamaz.Saygı duyuyorum zaten. O beğenmişte yapmış bende burda görüp beğenmediğimi söylüyorum. İşin habersiz yayınlanma kısmına gelince şahsen ilk olarak ben aracı bu forumdan bir arkadasın sandım ve yorumumu o şekilde yaptım.Bu forumdanda olsaydı aynı yorumu yapardım.Bu durumda habersiz alınan bir foto durumu var o konuda forum yoneticilerinin konuyu kapatmaları gerekir o zaman. Fakat bu sekilde dıger forumlardan ya da sitelerden alınıp burda gerek temsili gerekse eleştirel olarak kullanılan bırcok fotoda var açıkcası.

Benim, sizin iyi niyetinizden kuşkum yok. Hoş, olsa bile ne olur ki beni çok da ilgilendiren bir durum değil. Ancak bir de olaya karşı pencereden bakmak gerekliliğini ifade ettim.

Bu arada ne aracı görmüşlüğüm vardır, ne sahibini tanırım, ne de komisyon alıyorum! :)

Tek bağlantım yazları Alanya'da tatil yapmak... :)

konu kinitlenmiştir:D

Geri