opel corsa D usta cdtı :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emrastra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çok fena...

Siz bir de bu aracı gece görün derim tahminimce fotoğraflardan gördüğüm kadarı ile şerit bantlar fosforlu bu araba gece ölü ışıkta bile 1 km öteden ben buradayım diyordur :)

İntihara teşvik.Zevk meselesi tabi.

Ustaca canına okumuş :)

o corsanın dili olsaydı neler söylerdi acaba..! yapılırmı bu..!

ben bu arabayı Alanyada hiç görmedim. daha doğrusu böyle şeritli bir corsa görmedim ama araba tam bir facia olmuş.

Bütün yazılanlara harfi harfine katılıyorum. Gerçekten olmamış...

Amma velakin bu aracın sahibi şu yazılanları okusa "Size ne kardeşim benim arabamdan, zevk benim... Hem ne hakkınız var fotoğraflarını çekip internette yayınlıyorsunuz; bir de üstüne üstlük yorum yapıyorsunuz..." dese haklı mı haksız mı?

Valla araç benim olsa aşırı derecede tepki verirdim. Hele bir de böyle bir yayın için iznim yoksa... Ki öyle görünüyor!!!

Bütün yazılanlara harfi harfine katılıyorum. Gerçekten olmamış...

Amma velakin bu aracın sahibi şu yazılanları okusa "Size ne kardeşim benim arabamdan, zevk benim... Hem ne hakkınız var fotoğraflarını çekip internette yayınlıyorsunuz; bir de üstüne üstlük yorum yapıyorsunuz..." dese haklı mı haksız mı?

Valla araç benim olsa aşırı derecede tepki verirdim. Hele bir de böyle bir yayın için iznim yoksa... Ki öyle görünüyor!!!
Aynen, bunu ben de düşündüm de yazmadım.

Yazık olmuş...!

Geri