OPEL CORSA D TRİGER SETİ VE BASKI BALATA SEÇİMİ HK.

mgrbz06

Kayıtlı Kullanıcı
06-Ankara
merhaba değerli üyeler.

İsmim Mustafa GÜRBÜZ.

2022 yılında 2011 model 116750 km'de bir Opel Corsa D 1,3 CDTI (75 Hp) Enjoy araç aldım ve 3 senedir kazasız belasız biniyorum çok şükür.

aracım şuan 161.000 km'ye geldi ve haliyle içimde "artık ağır bakım yaptırmam lazım" gerçeği oluşmaya başladı.

Öncelikle 1,3 CDTI 5 ileri şanzıman için önereceğiniz baskı balata seti ve triger zinciri var mı?

ilave olarak bu parçaları orjinalliğine emin olarak alabileceğim Ankara'da bulunan bir yedek parça tedarikçisi de lazım.

desteklerinizi rica ederim.

saygılarımla.

merhaba değerli üyeler.

İsmim Mustafa GÜRBÜZ.

2022 yılında 2011 model 116750 km'de bir Opel Corsa D 1,3 CDTI (75 Hp) Enjoy araç aldım ve 3 senedir kazasız belasız biniyorum çok şükür.

aracım şuan 161.000 km'ye geldi ve haliyle içimde "artık ağır bakım yaptırmam lazım" gerçeği oluşmaya başladı.

Öncelikle 1,3 CDTI 5 ileri şanzıman için önereceğiniz baskı balata seti ve triger zinciri var mı?

ilave olarak bu parçaları orjinalliğine emin olarak alabileceğim Ankara'da bulunan bir yedek parça tedarikçisi de lazım.

saygılarımla.
Merhaba triger devirdaim pompası orijinal olarak alın. Orijinali ina üretimidir. Dışarıdan emin olamıyorsanız servisten alın arada fiyat farkı yok artık. Debriyajda luk çıkıyor bildiğim. Eğer bitmediyse değiştirmeyin. Değiştirirseniz volanı sabite çevirip debriyajı sabit luk marka alabilirsiniz. Rulmanda değişecek tabi rulman içinde ekstra flanşlar oluyor onu alırsanız çartlama sorunu varsa şanzımanda o sorun çözülüyor

merhaba değerli üyeler.

İsmim Mustafa GÜRBÜZ.

saygılarımla.
İnternetten ağır bakım parçalarını 3 ay önce sipariş etmiştim ucuzu bulayım diye detaylı araştırmıştım baskı balata gm marka 7500, triger zinciri set halinde 3500 tl ye almıştım. Bunlar devirdaim pompası, volant termostat, debriyaj bilyası vs tüm parçaları tümünü gm almıştım bence sıksık değişmiyor orjinal almak mantıklı

Son düzenleme:
Geri