Opel Corsa D, nam-ı diğer MiZa' da değişiklikler

far karartmayı önerir misiniz arkadaşlar?

dün tuningçiye gittim. 80 tl ye yapıyorlar.50 tl ye anlaştık ama son anda vazgeçtim.

görüşü çok engeller mi sizce?

transparan folyo diye geçiyor.

folyo ile yapılanı deneyebilirsiniz. xenonlarınız varsa sorun çıkarmaz. hem memnun kalmazsanız sökebiliyorsunuz. ama farı açıpta içten boya ile karartanlar var. onu hiç tavsiye etmem. bu arada allah kaza bela vermesin. keyifle kullanın inşallah.

folyo ile yapılanı deneyebilirsiniz. xenonlarınız varsa sorun çıkarmaz. hem memnun kalmazsanız sökebiliyorsunuz. ama farı açıpta içten boya ile karartanlar var. onu hiç tavsiye etmem. bu arada allah kaza bela vermesin. keyifle kullanın inşallah.

vazgeçtim.

teşekkür ederim. cümlemiz için maşallah =)))

mercek olmadan farı karartma sıkıntı yapiyo eger biraz a.f.l benzesin itiyosan farlarin 399 tl mercek taktirmak ve sonrasinde 50 tl far karartma işlemini yapabilirsin örnek istiyosan alta koyacagim sitede mercek işlemi yapilmiş bulunmaktadir

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...uygulamasi-mercekli-far-yapimi-98206129/detay

xenon yok. tuningçi de zenon taktırmazsan far karartma yaptırma dedi.

o linki incelemiştim daha önce.bakalım bu sıralar xenon parası biriktiriyorum.

daha sonra yaptıracağım.

Kardeşim havalandırmaları ben takmak zorunda kaldım Sporta çünkü orjinalleri kırıldı dönmüyorlar sağa sola :)

399 TL ye mercek taktırana kadar 600-700 TL ye OEM AFL bulabilirim bu arada isteren. Xenon işine girme tecrübeyle sabit tavsiye edilmez. Kendi araçlarımda 10000k, 8000k denedim hepsi rezalet,yağmurda hiçbirşey görülmüyor,karşıdan gelenin kör olması da cabası. AFL al boşa para harcama :) hem şeklin olsun hem görüşün ;)

fotos0458.jpg

a.f.l far 700 tl bulabiliyorsan beyinleri ve bi xenon farlari içinde adres versene bana a.f.l için en az 2.500 tl gözden cikarman lazim beyinleri var bi xenon far ücreti var

Ghent

Kendi araçlarımda 10000k, 8000k denedim hepsi rezalet,yağmurda hiçbirşey görülmüyor,karşıdan gelenin kör olması da cabası. Demişin.

Benim aracimda suan 8 k xenon set var ve görüşte hiç bir sıkıntı yok.. ama gidip markasi ne oldugu belirsiz xenon taktirirsan ne yagmurda görürsün ne karda ve karşidakiler bolca kulagını cınlatır... onun için xenon markasida önemli fiyatini ucuza kacma ve daha önce denenmiş bişi tak derim

fotoraflari: http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=90695

a.f.l far 700 tl bulabiliyorsan beyinleri ve bi xenon farlari içinde adres versene bana a.f.l için en az 2.500 tl gözden cikarman lazim beyinleri var bi xenon far ücreti var

399 TL ye mercek taktırana kadar 600-700 TL ye OEM AFL bulabilirim bu arada isteren. Xenon işine girme tecrübeyle sabit tavsiye edilmez. Kendi araçlarımda 10000k, 8000k denedim hepsi rezalet,yağmurda hiçbirşey görülmüyor,karşıdan gelenin kör olması da cabası. AFL al boşa para harcama :) hem şeklin olsun hem görüşün ;)

fotos0458.jpg

Kardeşim havalandırmaları ben takmak zorunda kaldım Sporta çünkü orjinalleri kırıldı dönmüyorlar sağa sola :)

canın sağolsun Ghent. yenisini alırsın gönderirsin ne olacak :D

AFL olabilir tabii ki ama masrafı daha çok olur diye düşünüyorum bende.

Geri