• Ağımız Büyüyor!

    Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

opel corsa d kapılara ilave fitil uygulaması.

fitilleri montajlarken ısıtırsanız ve yapışacak yeri alkolle temizlerseniz ömrü uzun olur rüzgar sesini kesti mi merak ettim
 
Evet benim için en önemlisi, Rüzgar sesi kesildimi?
 
Yol sesini biraz kessin yeter bazen şahin kullanıyormuşum gibi geliyor hem lastik hem motor sesi aynen içerde, benim eski emektar dizel olmasına rağmen çok bir farkı yok diyebilirim.
 
Rüzgar sesini kesmez, sanırım yapılan uygulama tozu engellemek için. Birde söyle birşey var, siz kaç km hızla giderken ses gelmemesini istiyorsunuz? 70-80 ise bu işe yarayabilir ama 120-130 ise pek yarayacağını sanmıyorum. Hesaplı bir şekilde kalıcı çözüm bulsam bende yaptırmayı düşünüyorum.
 
Lastik bantlar kapılara yapıştırılsa idi hem daha uzun ömürlü olabilirdi hem de dışarıdan bakınca görünmezdi.
 
Geri
Üst