opel corsa d 1.4 otomatik

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ayderol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hocam aracı bilgisayara bağladık herehangi bi sorun çıkmadı dedğiniz gibi bi arıza olsaydı gösterge ışıkları ikaz veirdi.yarın servise gidip filtre akabınde devam ederse pompayı değiştiririz inşallah.

Ustalarda bir cihaz var. Pompadan gelen barı ölçüyor. Eğer pompada sorun varsa sökmeden teşhis koymaları gerek. Benim aracın üzerinde ki orijinal bir pompa değil. Adi cin malı bir şey ve ben sorunun bundan olduğunu farkındayım. Birde opellerde genelde çeyrek depo altına yakıtın düşmemesi gerek. Ya değilse böyle sorunlar yaşanmasına neden oluyor. Keşke elimden fazlası gelse de yardımcı olabilsem benim vereceğim bilgiler anca bu kadar :(

Hocam çok teşekkür ederim hiç bilgim yokdu yarın serviste dikkate alacağım bilgileri.benim kanımca da yakıt sisteminden kaynaklı bi arıa olabilr.yarın servise bilgileriniz paylaşıp buradada bilgilendirme yaparım çok teşekkür ederim vakit ayırdığınız için

Birde şu var enjektörlerin tıkanma ihtimali buda genelde bildiğim kadarı ile uzun zaman kullanılmayan araçlarda görünen bir durum.

arkadaşlar değerli vaktiniz alaağım ama aracımda bir aylık bir sürede düz yol veya rampada hızlı veya yavas özellikle 80-90 km hızda kalkarken bi hırlama oluyor.böyle nefesi kesilen insanlar gibi hırrrr hırrrr gidiyor.sanki gazdan cekip cekp verirsin gibi pek birşey anlamadık.şöyle bi aneknot paylaşayım aracın devirdaim su pompasından ses geliyor onu değişitreceğiz.bu veya başka bir mekaniik arızdan kaynaklanablr mi ? ilginize teşekkür ederim saygılarımla
Bu ses motordanmı geliyor yoksa başka bir yerden mesela birşeyin titreme sesi mi? bunu bilmek lazım biri gaza basarken briniz dinleyin bir pompa felanla uğraşmayın sıkıntı ses ise bunla alakalı değil

Geri