Opel Corsa C Hakkında....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fit59
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fit59

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar ben opel corsa c 1.2 twinport silver kullanan birisiyim. aracımdanda son derece memnunum. bi arkdaşımada c kasaların 2003 model makyajsız bulduk fakat bu araç düz 1.2. normal 1.2lerin twinport 1.2 lerle ne farkı vardır bu araç hakkında fikirlerinizi alabilirmiyim??

Özetle: Temel olarak aynılar, değişken zamanlı teknolojisi var twinport da bunu da emme maniflotu, değişken zamanlama vs. yardımı ile yapar. Arada güç ve yakıt farkı vardır.

Özetle: Temel olarak aynılar, değişken zamanlı teknolojisi var twinport da bunu da emme maniflotu, değişken zamanlama vs. yardımı ile yapar. Arada güç ve yakıt farkı vardır.

bilgi için teşekkür ederim peki ne kadar yakıt farkı vardır? ve almamızı tavsiye edermisiniz??

Neden alınmasın alınır tabii. Çok fark yok

Sent from my iPhone using Tapatalk

Neden alınmasın alınır tabii. Çok fark yok

Sent from my iPhone using Tapatalk

açık konuşmak gerekirse ben bi arkadaşımın kanına girdim corsa al diye benim aracımı çok beğendi bende çok memnunum onada tavsiye ettim alfo romeo 156 sını satıp corsa c alacak.. neden alfayı satıyo derseniz alfa zor bi araba filtre sökmesi bakım yapması parçasıda pahalı ve en önemlisi servis yok o yüzden böyle bi olayı aklına soktum inşallah pişman etmem arkadaşımı...

Geri