opel corsa c amartisör gacırtıları

çağrı60

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arabamda yolda giderken kasislerde gacırtı sesi var arkalarda nedendir
bir de arabayı bagajdan salladığımda aynı sese geliyor

aynı ses bikaç gündür bende de var.sanırım problem amortisörlerde.öyle tahmin ediyorum

benim duyduğum kadarıyla, amortisörler soğukken böyle ses çıkarıyor..

ama bir süre geçtikten sonra sesler ortadan kayboluyor, yani benim aracımda böyle..

aynı ses bende de vardı arka denge kollarından geliyomuş serviste izole edildi. artık nası yaptılar bilmiyrum. şu an için bi ses yok.

Arkadaşlar bizim corsaların ve daha birçok opelin kronik sorunu haline gelen vaka ''viraj denge çubuğu lastikleri '' fabrikasyon olarak bu lastiklere şey sürülmediğinden zaman içinde özellikle soğuk havalarda garç,gurç gibi iğrenç seslerin çıkmasına neden olmaktadır. Çözümü ise sadece ve sadece bu lastiklerin demirden çıkartılarak içine iyice gres yağı sürülüp tekrar takılmasıdır... ben şahsen böyle yaptırdım ve yağ gibi gidiyorum yolda aydınlatıcı olabildiysem ne mutlu...

benim o lastiklerin arkalar değişmişti önlerde yağlanmıştı galiba garantiden..
o kış rahat geçti bu kış yine arada gacırdıyo.. kafama takmıyorum.. allah dermansız dert vermesin.. ayrıca müzik çalarken öle seslerde pek etkilemiyo zati

Arkadaşlar bizim corsaların ve daha birçok opelin kronik sorunu haline gelen vaka ''viraj denge çubuğu lastikleri '' fabrikasyon olarak bu lastiklere şey sürülmediğinden zaman içinde özellikle soğuk havalarda garç,gurç gibi iğrenç seslerin çıkmasına neden olmaktadır. Çözümü ise sadece ve sadece bu lastiklerin demirden çıkartılarak içine iyice gres yağı sürülüp tekrar takılmasıdır... ben şahsen böyle yaptırdım ve yağ gibi gidiyorum yolda aydınlatıcı olabildiysem ne mutlu...
tamamen doğru ama 2-3 ay sonra yenilendi bende aynı sorun artık kafaya takmamaya çalışıyorum

bendede var aynı sorun soğuktan olduğunu duymuştum bende

evet, arkadaşlar zaten gerekli açıklamayı yapmışlar, viraj rot başlarındaki lastiklerin yağlanarak tekrar takılması yeterlidir, genel bakımlarda kontrol edilerek yıpranmış ise değiştiriliyor ayrıca...

soğukta yapar arkadaşım kışa girmeden önleri değişitirmeni tavsiye ederim orjinali 25 tl çifti yab sanayi 8 tl arkalarında keçesi değişiyo 35 tl ama ben wd-40 la yağlamanı tavsiye ederim ben kış boyu her pazar amortisöre yaylara kasnağın araları yağlıyorum hiçbir problem olmuyo

Geri