Opel corsa C 2006 değiştirdiğim parça fiyatları normalmi sizce?

donatello

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Arkadaşlar konuyu yanlış yere açtıysam kusurabakmayın.. aracımın 10 bin servis bakımı gelmişti değişen parçalarım oldu.. ama fiyatlar piyasaya göre normalmi sizce? fren balataları ve amortisör takozu değişmesi gerekiyordu.. ama bana fiyatlar çok uçuk geldi bana ..

http://imgim.com/154incic1494894.jpg

1.3 Dizel araca 5 litre motor yağımı kullanıyorlar, yoksa benmi yanlış gördüm o listede?

Opel servisine mi yaptırdınız yoksa normal servise mi?
burda diğerlerini bilmem ama ön disk ikisi 75TL Brembo sizde 200tl, balata sizde balata 90tl opelim net sponsorunda 55tl, porya ikisi 60tl bulmaz iken sizde 200tl almış yani sırf bu üç parçada 250tl fark çıkıyor..

bu nedir ya yetkili servis harbi soyguncu bı corsaya bildiğim 4 lıtre zor gırıyor 360-3800 ml arası dolması lazım

Yedek parça fiyatlarının yüksekliği ve yağ kapasite olayı sizinde dikkatinizi çekmiş, ayrıca en alt 4 sutun işçilik tutarlarıda çok abartılı bence.

5 lt yağ herşeyi özetliyor

arkadaşlar leventte maksimum otoyu kullanmayın!! o kadar söylüyorum..
istanbul avrupa yakasında işini düzgün yapan opel servisi yada özel servis maliyet olayını soygunculuğa dönüştürmeyen adam gibi tavsiye edebileceğiniz yer varmıdır?

dizel aracın motor yağı 65-70 tl.. benzinli fiyatı çekmiş
filtreler 7-8 liralık şeyler 30 ar tl den 60 eder..
tamam yakıt filtresi pahalı olabilir ama max 40 tır.. 60 fiyat çekmiş..
ön fren balata takımı kendi karını ticaretini yapan esnaflar bile 50 ye alıp 60 satıyor.. 90 tl fiyat çekmişler
arka porya bilyası 50 tl 2 adet 100 tl.. onlar 2 adet 200 tl fiyat
ön fren diski Z14XE ürünü gerçekten pahalıymış.. 300 tl ama onlar 2 adet 220 yapmışlar..

bunun dışında işçiliklerde fazla abartılmış..
en fazla toplam 900-1000 tl diyordum en pahalısı bile bu fiyata olur diyorum ama çıkan fiyat beni çok şaşırttı..

benim tavsiyem yaptığınız bakımların parça değişimlerinin mümkün olduğunca aracınızın başında bulunun yapılan işlemleri görün.. bu fiyat listesini o yüzden sizlerle paylaştım zaten burda bir çoğunuz bilinçli insanlarsınız.. teşekkür ederim yorumlarınıza..

Geri