Opel Corsa 2024 Ultimate Full

eLiiToLoV

Kayıtlı Kullanıcı
54-Sakarya
Arkadaşlar arabayı bakıma soktum fazla kullanan birisi değilim 25 gün yatırdım çalıştırayım dedim çalıştırdım belli bir süre sonra arabaya ara sıra gaz veriyordum 3 4 defa yaptım sonra kendi haline bıraktım stop edecek gibi oluyor onu neden yapar yani sabit rolenti de çalışmıyor. Stop edecek gibi oluyor gaz verince düzeliyor sonra yine o oluyor stop edecek gibi titriyor bakımdan çıkınca oldu sizce neden olabilir yaptıkları bakım araca zarar vermiş olabilir mi ? Zamanım olunca gidip göstermek istiyorum bakım yaptırmadan önce böyle bir sorun yoktu kullandıkları yağ mı yaptı acaba araba da sorun yokken sorun yarattılar Allah dan aracı devamlı kullanan birisi değilim 1 sene oldu araba 3000 km de gidip söylemem gerekiyor doğrumu tavsiyeleriniz nelerdir.

Merhabalar, Opel hakkında çok fazla bilgim olmamakla beraber aklıma gelenleri söyleyeyim.

1. Bujiler değiştiyse aracınıza uyumlu buji takılmamıştır. Yakıt kokusu da eşlik edecektir. Özellikle sabahları...
2. Bobinde sıkıntı olabilir ya yerine tam oturmamıştır (ki bu düşük bir ihtimal) ya da boninlerden bir yada birkaçı kaçırıyordur.
3. Eğer bakımda güncellemeden dolayı yazılım yüklemişlerse o da bazen aracı sersemletebiliyor (Astra H kasa aracımda ilk 1000 bakımında başıma geldi.)
4. Rölanti ayarı ile de belki düzelir.

Geçmiş olsun.

Geri