Opel corsa 2006 cd player almak istiyorum

Dreamania

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba,

Yeni aldigim Opelim de kaset çalar bulunmakta. Araci kisa sure kullanip satarim diyordum ama o kadar hosuma gitti ki sanırım uzun bir sure benimle kalacak. Aracta begenmedigim tek ozellik cd player yerine kaset calar olmasi. Cikma cd calari olan. Orjinalmis gibi duracak nasil bir oneride bulunabilirsiniz. Su anda mp3 playerla kullaniyorum ama cd calar olursa cok rahat ederim ve daha şık durur. Onerisi olan arkadaşlardan yer, ücret vs rica ediyorum. Teşekkürler,

Tesekkurler ama o urun satilmis. Ben acaba elinde bulunan arkadaslar var mi diye sormustum. Bir de netten aldiginiz her urun uymayabiliyormus. Yani ya bilgi ektranina uymuyormus ya da sifre kod vs gibi seyler gerekiyormus. Benin hem cd calara hem de bunu monte edip sorunsuz calistirabilecek bir ustaya ihtiyacim var.

Sanırım aynı araca sahibiz. 2006 model corsa essentia. Ben de cc20 kasetçaları değiştirip internetten cd30mp3 aldım. Teyp hiç kullanılmamıştı, zaten sahibi de arabayı alır almaz söktürmüş. 260 liraya aldım. 1 sene oldu hiç bir sorunu yok. Teyp kodu da istemedi. Sadece opel servisine gidip 7 liraya tanıtılması yapıldı. Ön yüzeyinin düz olmasına dikkat edin. Ayrıca şans işi bu. Piyasada arızalı çok teyp var. Satıcıyla bol bol mesajlaşın, gerekirse videosu ve yakın çekim fotoğraflarını isteyin. Son olarak da sanırım sitede şu an satılık sizin aracınıza uygun cd30mp3 yok.

Selam tesekkurler cevap icin. On yuzeyinin duz olmasi derken tam olarak neyi kastettiniz. Ben hala bakiyorum cd30 mp3. Sizinkinde sorun olmamasina sevindim. Umarim benimkinde de olmaz. Benim aracimin direksiyondan kumandasi yok. Sizin aracta var miydi? Bir de siz opel servise mi taktirdiniz. Tavsiye edebileceginiz bir elektronikci var mi?

Selam tesekkurler cevap icin. On yuzeyinin duz olmasi derken tam olarak neyi kastettiniz. Ben hala bakiyorum cd30 mp3. Sizinkinde sorun olmamasina sevindim. Umarim benimkinde de olmaz. Benim aracimin direksiyondan kumandasi yok. Sizin aracta var miydi? Bir de siz opel servise mi taktirdiniz. Tavsiye edebileceginiz bir elektronikci var mi?
Yeni kasa corsa ve astralarda da cd30mp3 var. Onların teyplerini ön yüzeyinin tam ortasında aşağıya doğru uzanan küçük bir çıkıntı var. Kokpit tasarımına uyması için. Çalışmasına çalışır ama estetik olarak pek güzel durmaz. Benim de direksiyon kumandası yok. Ben yetkili opel servisinde taktırdım ama Denizli'de. Çok cüzi bir miktar aldılar bana göre ama iyi günlerine geldiğindendir. :)

Geri