Opel Corsa 1.3 Triptonik Dizel

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan exalted
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

exalted

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Opel Corsa 2005 Model triptonik aracım var aracıma anahtar kumandasından kapıları kitleyince camlarıda otomatik kapansın diye modül taktirim dedim taktık 2-3 kere denedik çalıştı arabaya bindim kontağı çevirdim araç birden "F" hatası verdi. Aracı Opses Opsel gibi servislere götürdüm anlamadılar en sonunda Aldığım yerin servisine çekiciyle götürdüm araç gövde kumanda panelinde sorun var dediler ama araç 3 gündür serviste hala sorunu çözemediler. Sanırım uzun bir süre arabasız kalacağımın resmi açıklamasını yaptılar. Araç gövde kontrol paneli pahalı bişemi arkadaşlar?

Son düzenleme:
hoşgeldin. öncelıkle kendını üye arşivinde formata uygun şekilde tanıtmalısın

Bugun Telefon Açtılar Servisten; Aracın Gösterge Panelinde ve Gösterge Beyninde Sorun Var Dediler Bende Pek Anlamadım Ama 750 ytl Civarı... Aracı nezaman alırım diye sorduğumda bugun cumartesi önümüzdeki cumartesi en yakın verilen süre komik bi süre istanbuldan yada nerdense 1 haftada samsuna parça geliyor ve yerine takılıyorsa yandık... 3 günde sorunu çözdüler 1 haftadada parça gelecek nerden bulaştım bu işe anlamadım off off... Sizce normal mi?

Geri