opel corsa 1.2 kumanda yardim

friendkalp

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaslar forumunuza yeni katildim.umarim sorunuma care bulunur.opel corsa comfort 2001 model aracimi yeni aldim.aracin kapilari acmak icin kumandayi kullanamiyorum. sorun pildendir diye degistirdim yine calismadi kumandada lamba yok. kumandanin calisip calismadigini tek deneyebildigim radyoyu actim eski bantta denedim kumandaya basinca radyoda ses cikiyor yani kumanda calisiyor gibi.forumda sekronize diye bisey okudum denedim olmadi. acaba bir sigorta falanmi var atmis.yada aracin onceki sahibi biseyimi iptal etmis bir bilgim yok.

kumandanin markasi uzerinde yazan. siemens 433 mhz 5wk4 8668 yaziyor

yardimlarinizi bekliyorum saygilar

okumustum bu yaziyi .benim sorunum farkli

belki aracınız kumandayı tanımıyordur, kumandayı araca bağlanarak bazı özel servisler ve yetkili servisler tanıtıyor.

Siğorta panelini kontrol et merkezi kilit sistemin çalışıyormu siğortası atmış olabilir.
Veya anahtarın kumanda kısmı o araca ait olmayabilir.
Servise ugradığında merkezi kilit beynine cihazla baglanıp anahtarı kontrol etsinler.
tanımlı degilse yeniden tanımlasınlar.

sigorta semasi yok elimde hangi sigorta oldugunu bilmiyorum hangisi acaba sigortasi

hangi sigorta acaba sorun sigortadan olabilir diye supeleniyorum ama hangi sigorta oldugunu bilmiyorum

Geri