Opel combo 1,7 dti kalkişlarda problem var

debimetreye baktır

usta debimetreyi açtı baktı bişey yok dedi ama yinede bilemiyorum nasıl yapmak lazım yada debi metreyi nerde ölçtürebiliriz artı evet rampada gaza basmama rağmen devir saati düşüor yükselme yok araç bağrmıyor tam aksine nerdeyse istop edecekmiş gibi oluyor debimetrenin yenisini taktırsak acaba düzelirmi + turboda sorun yok + sente ayarıda düzgün baskı balatada sorun yok tek bakmadığımız yer pompa kaldı pompadan yapar diyo usta ama ben yinede güvenemedim

gaz potansiyometreside olabilir arıza ışığı felan yakıyormu gaz yemeyince ?

arkadaşım sana bi öneri eğer böylr bi sorun varsa buna önce elektronik parçalardan hava akışmetresini test ettirmekle başla yada

hava akışmetresinin fişini akışmetreden çek ve arıza lambası yanacaktır ve öyle git eğer aynı sorun devam ediyorsa akışmetreden deildir bi dene eğer çekişi artarsa hava akışmetresi alman gerek

arkadaşım sana bi öneri eğer böylr bi sorun varsa buna önce elektronik parçalardan hava akışmetresini test ettirmekle başla yada

hava akışmetresinin fişini akışmetreden çek ve arıza lambası yanacaktır ve öyle git eğer aynı sorun devam ediyorsa akışmetreden deildir bi dene eğer çekişi artarsa hava akışmetresi alman gerek

+1 Genelde Ustaların Yaptıgı Şey Bu

sevgili arakadaşlar debimetrenin fişini çektim ve denedim
aynı sorun devam ediyor artı aracımda herhangi bir arıza işiği yanmıyor fakat dikkatimi çeken bişey oldu benim ekzoz hiç duman atmıyo bunla alakaı olabilirmi

Duman atmaması ne güzel işte :) ama Co2 Nox Hc gazlarını atıyor :) debimetrenin fişi çektiğin halde motorda değişme yoksa debimetre de sorun olabilir .

Bana getir arabayı..Boşuna para harcama..

Dizel Doktor MehMet Hocama Götür En Az Masrafla Dogru İş.

arıza sebebi hava akışmetresi (debimetre) çünkü fişini çektim arıza ışığı yandı ama perforansı yükselkdi

Geri