Opel combo 1,7 dti kalkişlarda problem var

oktayaydin3452

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
aracimi sanki arkadan birisi tutuyor tabi bu rampalarda oluyo düz yolda sorun yok ama rampada sorun ne yapmam lazim

servise qit baktır derim.

..arkadaşım corsa 1.7 kullanıorum...buna benzer bi durum yaşamıştım..eurodzel kullanoıodum..ustam normal dizel kullan dedi..öyle yaptım arab kendine geldi..2003-2004 modeller üretilirken eurodizel yokmuş henüz.....yakıttan olabilir yani...

ben normel alıyorum mozatu zaten ama sanki dersinki arabayı rampada tutuyolar yokuş çıkmıyo durduğu yerde gittiğim bütün tamirciler hepsi ayrı bişey diyor pompa diyen var baskı balata diyen var eksoz tıkalı diyen var sente ayarsızdır diyen var servise götürdüm sadece arıza tespiti için 200 tl den bahsediyolar

..arıza tespitini çok abartmışlar..ben 20 liraya tespit yaptırıorum..gaz kesme olayı yapıomu yoksa sadece çekiştemi düşme war acaba..?bide aracın kaç km de?

bana da aksıne servıs dahıl butun tanıdıgım ustalar, euro diesel kullan dıyolar.. diesel ne kdr olsa euro diesel in yanında çamur gibi kalıyor. mazot pompası vs ıcın daha uzun omurlu olur dıyorlar eurodiesel kullanırsakk.. nitekim şu anda 105.000 deyim. arabam bakım haricinde servise girmedi :)

..özellikle isuzu motoru kullaılan 1.7 lerde euro dizele gerek olmadığı kanısındayım...velhasıl o araçlar üretilirken normal dizel harici yakıt yoktu...pratikte de ben normal dzel kullanıorum..bisüre euro kullanmıtım,ama kullanımda bi fark olmadığını gördüm...

aracım 107.000 de araç çekişten düşüyor kalkışlarda normal giderken her hangi bir sorun yok

..arkadaşım tahmini olarak turboda sorun olabileceğini düşünüyorum....

.

eğer devir saati de rampada gaza basmana rağmen düşüyorsa debimetren bitik.
debimetre kilosunu ölçtür. muhtemelen debimetere ...

eğer devir arttıyor motor bağırıyor fakat araç gitmiyorsa başka bişey vardır.

Geri