opel combo 1.7 DTİ 2002 model Rampada Kalkmıyor

oktayaydin3452

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
mrb ben Oktay Aydın 2002 Model Opel combo 1,7 dti aracım var
yanlız aracımın bir sorunu var çözemedim herkes bir şey söyliyor aracın
kalkışlarında gaz yemiyor gibi 1 . 2 saniye sonra kalkmaya başlıyor yolda giderken sorun yok ama dik rampalarda vites değiştirdiğimde araç devirden düşüyor herkes bişey diyor eksozdan diyen var baskı balata diyen var sente ayarı bozuktur diyen var bana yardımcı olabilecek kişilerden yardım bekliyorum bu arada aracın arıza ışığı felan yanmıyo
msn : oktayaydin3452@hotmail.com

arkadaşım bu bir hava akışmetresi sorunu bence hava akışmetresinin kablosunu sök ve dene yokuşta kalkıyorsa akışmetren pert olmuş değiştirmen gerek 250 tl fiyatı var.
hava akışmetre hava filtresi kutusunun hemen çıkışındadır göreceksin

akışmetrenin kablosunu çekerse araç istop eder

mehmet gazihan bey size yardımcı olur diye tahmin ediyorum.

Debimetrenin kablosunu Çekersen Araba stop Etmez Arıza Işıgı Yakar Ve Performansı Düşer :)

mrb ben Oktay Aydın 2002 Model Opel combo 1,7 dti aracım var
yanlız aracımın bir sorunu var çözemedim herkes bir şey söyliyor aracın
kalkışlarında gaz yemiyor gibi 1 . 2 saniye sonra kalkmaya başlıyor yolda giderken sorun yok ama dik rampalarda vites değiştirdiğimde araç devirden düşüyor herkes bişey diyor eksozdan diyen var baskı balata diyen var sente ayarı bozuktur diyen var bana yardımcı olabilecek kişilerden yardım bekliyorum bu arada aracın arıza ışığı felan yanmıyo
msn : oktayaydin3452@hotmail.com
slm arkadaşım.aracınızın sorunu büyük ihtimalle emme sistemi ke enjektörler..öncelikle aracınızda egr valfi olduğu icin onu iptal etmek gerek sonrada emme siistemi kurum bağlıyor onu komple söküp temizlemek gerek ounula beraber enjektörlerde hic temizlenmemiştir sanırım onlarıda temizlemek gerek sonra aracınızın performansı cok daha iyi olduğunu göreceksiniz

sevgili arkadaşlar aracın hava akışmetresinin fişi çektim ve aracı test ettim aracın performansı iyiydi sanırım hava akışmetrede ( debimetre)
problem fişini takınca eski haline düşük performansla gitmeye başladı yardımlarınız için teşekkür ederim oktay aydın

Hayırlı olsun.Debimetrenin İçne Baksaydınız 200 lira Falan Sıkışmıştır :D:D

çıkma satan yer varmıdı bu debimetreyi veya yansanayi

maslak opser e sor netten telini bulursun. ayrıca maslak ve ikitelli sanayide çıkmacılar var...

Geri