opel.com.tr değişmiş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan y@vuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

y@vuz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
şimdi oel.com.tr ye girdim site değişmiş. görsel açıdan bayağı bi güzelleşmiş. içeriği incelemedim. ama sanırım orda da köklü değişiklikler var gibi...

opel.de formatına dönmüş :)

Evet. www.opel.de ie aynı olmuş. Fakat geç kaldılar. opel.de için bu tasarım çoktan eskidi bile.

Yalnız "Galeri" bölümü güzel olmuş. Önceden cücük gibi fotolar vardı. Şimdi büyük fotolar var. Hatta yine opel.de'de ki gibi fotoları daha büyük ebatlarda indirmek de mümkün.

Bu arada şu Opel Insignia Sports Tourer'i görünce yine kalp atışlarım hızlandı. :)

büyük bir heyecanla siteye girdim ama yine aynı sonuç...
"konfigurator" sekmesini eklemedikleri sürece bu sitenin hiçbir şeyinden memnun olmayacağım:mad:

Bi süredir anket yapılıyordu.
Bi sonuca varamayıp opel.de nin sitesini kopyalamışlar sanırım.

Bi süredir anket yapılıyordu.
Bi sonuca varamayıp opel.de nin sitesini kopyalamışlar sanırım.

hatırlıyorum o anketi. hatta bi ara katılıp eleştirecektim ama fırsatım olmadı sonra da kaldırdılar zaten...

büyük bir heyecanla siteye girdim ama yine aynı sonuç...
"konfigurator" sekmesini eklemedikleri sürece bu sitenin hiçbir şeyinden memnun olmayacağım:mad:

Konfigüratör eklemeleri için paket opsiyonları satmayı bırakıp ürün gamını genişletmeleri gerek. O da Almanya dışında çok zor. Almanya harici başka ülkelerdeki OPEL'lerde var mı bilmiyorum.

Ben bir kaç defa katılmıştım o ankete her defasında verdim kösküyü verdim kösküyü ama birşey çıkmadı Adamlar başka sitelerden kampanya diye reklam veriyorlar, tıklıyorsun kampanya sayfası açılmıyor.. O kadar vahim durumdalar yani..Alt tarafı hazır site birşey yaptıkları yok sadece içini dolduracaklar.. O bile ellerinden gelmiyor..
Halen kampanya şu bu promosyonla ilgili hiçbirşey yok..
fiyatlarada http://fiyatlistesi.opel.com.tr den devam..

Konfigüratör eklemeleri için paket opsiyonları satmayı bırakıp ürün gamını genişletmeleri gerek. O da Almanya dışında çok zor. Almanya harici başka ülkelerdeki OPEL'lerde var mı bilmiyorum.

başka ülkelerde de var,
çok sevgili, saygıdeğer Opel Türkiye yetkilileri bizi bu kadar adam yurduna koyuyor işte.....
millet istediği gibi araç alabilirken, hatta AFL farsız Cosmo donanım bile seçebilirken, biz standart paketlerle uğraşıyoruz.
ben hem Sport şase hemde Cosmo'nun donanımlarını istiyorum, bunun için illa Türkiye harici bir yerde mi yaşamam lazım?

Opel.de yi kopyalamalarında bir mahsur görmüyorum, diğer ülkelerinde bu şekilde.
ama bu satış politikalarına çok uyuzum.

sitenin beğendiğim özellikleri de var,
showroom görüntüsüyle araçları tanıtmaları ve bir aracı incelerken yanında başlangıç fiyatının yazması.
araca baktıktan sonra döne döne fiyatını aramak zorunda kalmıyorsun.

Geri