Cumartesi günü Ön camdaki su Fiskiyesi su'yu yukarıya attığı ve bu sebeple cama gelmediği için Önce Opel Avrupa'ya gittim ve Sonra'da Opel Erdemirler e gittim. Bu iki serviste Fiskiye ayarlama aparatının olmadığını ! ! ! ! ! ve bu sebeple uğraşmaları gerektiğini yaklaşık yarım saat 45 dakika sürebileceğini söyledi. 5 TL'lik bir aparat nasıl olurda yetkili servis te yok anlamıyorum. !
Daha sonra yolumun üzerinde olan Çetaş a gittim ve aracın Fiskiyesini ayarlayıp aracın teslim edilmesi yaklaşık 20 saniye sürdü . Üzerine birde aracı iç dış yıkayıp tertemiz edip teslim ettiler. İlgi ve alakaları mükemmel olmakla birlikte yeni açılmasına rağmen bu derece hızlı çalıştıkları için OPELSİZASLA aracılığıyla ÇETAŞ a birkez daha teşekkür ederim.Devamını dilerim.
Daha sonra yolumun üzerinde olan Çetaş a gittim ve aracın Fiskiyesini ayarlayıp aracın teslim edilmesi yaklaşık 20 saniye sürdü . Üzerine birde aracı iç dış yıkayıp tertemiz edip teslim ettiler. İlgi ve alakaları mükemmel olmakla birlikte yeni açılmasına rağmen bu derece hızlı çalıştıkları için OPELSİZASLA aracılığıyla ÇETAŞ a birkez daha teşekkür ederim.Devamını dilerim.