Opel Calibra B

Vladimir

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
işte calibra b karşınızda fazla uğraşamadım birkaç kısa eskiz
tara0164nc7.jpg

tara0163wm7.jpg

tara0165ke5.jpg

güzel olmuş.gerçekte böyle bi araba yok dimi?

yok hayır birkaç abi sitede bahsetmişler olsa süper olur die bende çizeyim dedim

Çok güzel olmuş ama sanki calibra değilde vectra b'nin tek kapısı gibi olmuş

evet zaten dediğin gibi vectra b nin tek kapısı

bunu opele bıldırsende vectramın tek kapısını yapsa nasıl olur hem sende yolunu bulursun

hakıkaten bıraz zaman ayırsan cok hos bır calısma cıkacak ortaya bende cızımın harıka lutfen bıraz zaman ver ve ortaya ıyı bır tasarım cıkart derım onun acık opel senı ayaracak

calibra b zaten çıkmak üzere sanıyorum insignia ile birlikte çıkıcak.

abi b kısaltmasına takılmayın ben vectra b nin coupesi olarak tasarladım yani lanse ederken b yoksa bnin çıkıcanı bende biliyorum ki bence opel yeni insignia coupeye calibra adını vermeyecek calibra tarihin tozlu sayfalarına gömülecek umarım olmaz calibra bence bi tutku vazgeçilmezde ayrıca

biraz daha geliştirilmesi lazım... sonra opeli arayabilirsiniz :D
kardeşim bunlar 15 20dklık eskizler ne bekliyosun ki isteyen olursa ben gerçekten coupe yapmak istiyorum diyene detaylı çizimini hatta teknik çizimini bile yaparım bunlar kolay işler ben sadece fikir sahibi olunsun die yaptım ayrıca kendi dizaynlarıma daha özen gösteriyorum yani dizayn derken tasarım tamamen bitmiş olmalı bu attıklarım ise eskiz yani deneme çizimi :good:

Geri