Opel Bursa Özel Servis

servis

tel alabilirmiyim kayalar opel

arkadaşlar aracımın ön krank kecesi ni nihayet değiştirdim yalovada kayalar opel servisi var süper bir yer okadar ekonomik ki anlatamam sağ olsun ismail abi ilgilendi adamlar diğer araçlarıda tamir ediyor ama opel adları gibi biliyorlar
ön kran kecesi_1 lt sanzuman yagı_2 lt motor yağı_moturda tekleme vardı sorunu cözdü _işcilik dahil toplam 70 ytl aldı
bursada 85 ile 100 ytl sadece ön krankkecesi değişimi için istendi
teşekkurler kayalar opel servisi
isteyen olursa tel no veririm gercekten işcilik ve fiayatlar superrr

yalova yolunda mı?yalovada mı bi açıklık getirseydin iyi olurdu.

çelebi otomotivde baskı balata değişimini yaptırdım...sonuç... iyi gibi geldi ama normal bakımı için yüce hünkara gidince rayatörün tam olarak yerine oturtulmadıgını söylediler...geri gittim çelebiye radyatörü düzeltti ancak bununla da sorun bitmemiş vites körüğü gibi bir parçayı yerine oturtamadığı için araç ugultu yapıyormuş bunu da yüce hünkar söyledi ve sorunu giderip sesi ortadan kaldırdılar... anlayacagınız çelebi otomotiv belki birçok alanda iyi iş çıkartıyor ama teslimattaki son kontroller zannedersem iyi yapılmamış... kimseyi kotulemek istemem ama bu hadise baska bir aksamda olsaydı da ben kaza yapsaydım ne olurdu bilemem artık

kayalar otomotiv yalovaya girişte anayolun hemen kenarı yalova sanayi sitesine girmeden devam ediyorsun yalova itfayasine varmadan sağ tarafta (ısıklara varmadan)
irt: ismail abi tel 0 226 811 40 94 tel no

arkadaşlar bursa da küçük sanayi sitesinde poyraz otomotiv var bence gidip bi deneyin orda ki ustanın çözemediği araç yok sadece opel araçlara bakıyor başka araç gelsede kabul etmiyor. tüm cihazlar mevcut bence fiyat aralığıda çok uygun. gittiğinizde ismail ustayı bulun aracınızın sorununu çözdüğü gibi sizede gerekli tüm açıklamayı yapıyor.

kayalar opel kırazlı sanayide.YALOVA terminalının hemen karşısından sanayiye girerseniz girişin hemen karşısındaki yoldan 50 metre devam edince karşınıza çıkar.benim aracında bazı sorunları var bir göstereceğim.sonra olacakları burda paylaşırım.

gösterdim.korna çalmıyordu.elledi,düzeltti.şimdilik problem yok.para bile almadılar.
teşekkürler.kaya opel..

çakır oto

arkadaşlar gecen ben triger,bilyeler mi neyse artık devirdaim,yakıt filtresi ve polen filtresi 400e değiştirdim. çakır oto da uluyol da..kesinlikle tavsiye etmiyorum gitmeyin.hiçbir şey yapamıyorlar.tanıdıkdan başkasına gitmeyin.

Arkadaşlar motor suyuna yag karismis. Boyle bir sorunu yasadiniz mi. Yasadiysaniz nerede ve kaca yaptirdiniz.

Geri