Opel Bunu Da Yaptıysa...(ibretlik tespit)

Ynt: Opel Bunu Da Yaptıysa...(ibretlik tespit)

Gün gelecek biz arabayı 250 gr şundan 150 gr şundan der gibi serviste tamamlayacağız. ((:

Pardon bana bir tiryaki seti, bir gözlük kabı, bir sustalı anahtar, bir vites altı led, 1 torpido gözü, 1 direksiyon nikelajı, 1 USB portu, 2 kapı kolu ledi. Yok sardırayım ben, arkadaşla takarız. ((:

GNSpower link' Alıntı:
Gün gelecek biz arabayı 250 gr şundan 150 gr şundan der gibi serviste tamamlayacağız. ((:

Pardon bana bir tiryaki seti, bir gözlük kabı, bir sustalı anahtar, bir vites altı led, 1 torpido gözü, 1 direksiyon nikelajı, 1 USB portu, 2 kapı kolu ledi. Yok sardırayım ben, arkadaşla takarız. ((:
:D :D :D

şimdi gülüyoruz ama yakında o da olacak.donanım fakiri araçlara dogru gidiyoruz.opelin TR de bir çizgisi vardı.ve son 1 yildir onun altına iniyor.ve bu iş de benim canımı bir hayli sıkmaya başladı.opel wir leben autos sologanını wir kirping autos olarak değiştirsin..

Torpido rafı da gitmişti bu arada...

gradient link' Alıntı:
Torpido rafı da gitmişti bu arada...

Torpido rafı doğru. Yahu gözü yazmışım, çüş bana. ((:

GNSpower link' Alıntı:
Torpidı rafı doğru. Yahu gözü yazmışım, çüş bana. ((:
bizim burada eskiler rafa göz derler ''orda değil gıı aha ikinci gözde aha birinci gözde'':)gibisinden onun icin herikiside aynı kapıya cıkıyor abi anladık biz onu:)

vay be adamlar 4 yılda araçtan söke söke donanım bırakmadılar arkadaş..

2014 en son güncelleme ile  üst donanımdaki 7. hoparlör; kapı kollarındaki nikelaj, tüm donanımlarda bagaj halısı tarih oldu. ayrıca ergonomik deri koltuklarda arka kısım orta deri yerine vinil oldu.

Cosmo link' Alıntı:
2014 en son güncelleme ile  üst donanımdaki 7. hoparlör; kapı kollarındaki nikelaj, tüm donanımlarda bagaj halısı tarih oldu. ayrıca ergonomik deri koltuklarda arka kısım orta deri yerine vinil oldu.
??? ??? ???.yuh diyorum sayiin seyirciler..

sallierim link' Alıntı:
??? ??? ???.yuh diyorum sayiin seyirciler..
bizim araclar değerlendikce degerleniyor calsın bakalım opel

Geri