Opel Bayisinin Sorumsuzlukları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan buraqh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

buraqh

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar 1 ay önce opel astra sedan 2008 enjoy spor paket için sipariş verdik 38500 den 37 e anlastık aracımız cuma gunu gelmiş bayiye bakmaya gittik aracı test aracı hariç tek araç olduğu için showrooma koymuşlar gelen biniyor giden iniyor biri kapısını acıyor paspas yok millet ayagıyla basıyor kagıt bıle sermemısler yerlere iznimiz olmadan showrooma koyulmasına anlam veremedık ve araca bakınca anladıkkı jantlar bizim istediğimiz jantlarla uyusmuyor kataloga baktıgımızda bızım ıstedıgımız jantlarla alakası yok onu soyledık ıstersenız sıparıs verelım 1 hafta beklersınız dedıler en sonunda test aracının jantlarını takacaklarını soyledıler test aracıda yeni oldugu ıcın bızde kabul ettık cuma gunu plaka ıslemlerı yetısmedıgı ıcın aracı pazartesı alacagımızı soyledıler bugun trafıke gıttık oglen imza attık plaka için saat 5 te bayiye giderek aracı alabılecegımızı soylediler 4 gibi gittik plaka gelmemis plaka geldi takıldı tam cıkacaz benım aklıma geldı bu 1 sene kasko bedava ya sordum kaskoyla ılgılı kagıtlar nerede ve adamlar unutmuslar aractan geriindik bayının onune bıraktık adam ıstersenız bugun alın gıdın ama bırsey olursa karısmayız gıbı laf ettı ayrıca pazarlık yapılırken hediye olarak ister boya koruma ister motor kartel koruma işlemini halledeceklerini söylediler bugun gittiğimizde ne boya koruma var ne kartel koruma o sözlerinide yediler bu kadar para verip arac alıyoruz ve ister istemez bazı şeyler insanın zoruna gidiyor, benim bildiğim sipariş arac tır'dan inince arkaya çekilir sahibi gelene kadar ortalara koyulmaz koyulsa bile izin alınır içine kağıt serilir ayrıca su an bu 2.astramız zaten benim aracı sanayiye goturuyorum ama bu yeni aldığımız babamın aracını mecbur garanti süresi süresinde servise götürecez 0 araba alacaksanız satışi temsilcisiyle sözü baştan kesin kesinlikle showrooma koydurtmayın benden size tavsiyeler.

burakcım inş. bu aksilikleri yaşadığınıza değer güzel sorunsuz sürüşler nasib eder allah.

Aracın hayırlısı olsun.
Manisa da Bayinin sorumsuzluğundan dolayı bayiliği ellerinden aldılar.Opel incim - Opel Tırak olarak farklı bir yerde açıldı.

Aracın hayırlısı olsun.
Manisa da Bayinin sorumsuzluğundan dolayı bayiliği ellerinden aldılar.Opel incim - Opel Tırak olarak farklı bir yerde açıldı.

forum kurallarını okuyunuz ve kendinizi üye arşivinde formata uygun olarak tanıtınız.

Aracın hayırlısı olsun.ne yazıkki oluyor hakkınızı arayn

Benim aracım aynı imzamdaki resimdeki arac bu aracı babama aldık yinede tesekkurler :)

ne yazık ki anca bu kadarlık bir ticaret anlayışı var esnafımızda bende aynı olayın benzerini Bellona edirne bayiinde yaşadım parasını henüz ödemediğimden bu takımı alın götürün yada parasını ödemem dedim.. aldılar götürdüler sonradan öğrendim başkasına satmışlar:mad:

arabanız hayırlı olsun...kazasız belasız...

heryerdemi yapıyor bunu opel bayileri ilginç her ilde var demekki cinsler.buna benzerlerini yaşamıştım farklı fiyatlar çekildi daha sonra yuttular o fiyatı alıcıyızya.bende almadım başka bayiden daha uygun fiyata aldım.fırsatçılar işte...

hayırlı olsun...

"parasıyla rezil olmak" diye buna deniyor galiba :(

Geri