Opel Astra

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan _TURAN_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
corolla 14. dizele bak/ bide mazda 3 dizele/sonra astraya tekrar bak kararını ver..(kasa sedan/hb senin zevkine kalmış)

Vardı kaldırıldı ben 4 ay önce araba alırken fiyat listesinde wagonlarda vardı artık yok tutmadığı için:(

görüp-görmediğimi hatırlamıyorum ama sanki bana TR de SW varmış gibi geliyo. demekki yanlış biliyormuşum.

bu arada ben de Astra HB öneririm. sanki piyasası daha hızlı gibi.

ben şahsen o kadar param olsa,

* ikinci el VW Golf 1.4 TSI, 140 hp. alırdım. hem de simsiyah...
* illa sıfır km ise Golf 1.4 TSI 122 hp. ( artık 140 hp motor seçeneği yok. 102, 122 ve 160 hp var)

Son düzenleme:
Sıfırda SW olsa Sw'den başkasını önermezdim ama yok bence de Hb alın sedan gerçekten itici.

tesadüfen gördüm. OpelAksaray nickli üyenin imzasındaki araç Astra H SW.
önceden TR de satılmış ama şimdi sıfırı satılmıyor sanırım.

sw belki yine vergi yüzünden 1.3 olmaz olsada satilmaz gerci benzinli motor olabilirdi sw

Yorumlarınız için çok sağolun..

Renk olarakda bahtımıza ne çıkarsa o olucak gibi görünüyor biraz moral bozucu ama başka çareside yok..

Peki opel astralar polonyada üretiliyormuş sanırsam alman teknolojisi diyoruz güveniyoruz ama polonyalı çıkıyor astramız. almanyadaki astra ile polonyadaki astra arasında fark varmı kalite olarak?

geçen hafta corsa alan bir arkadaşım biraz araştırma yapmıştı. onun yalancısıyım, merak edip araştırmadım. astra sedanın polonyada, astra hb'nin almanyada, corsanında ispanyada fabrikası varmış. benim yeni astra sedanın polonya fabrikası yapımı olduğunu biliyordum...

bu tipsizlik olayını anlayamıyorum. O zaman bir önceki kasa a6 ve avensis daha tipsiz arabalar. onların arka hatları daha yuvarlak top gibi neredeyse

evet onlarında arkası tipsiz.

Arkadaşlar bu Opel bayileri kesin hiçbirşey demiyorlar 0 arabaların ne zaman gelicek diyoruz mayıs sonu galiba diyorlar hangi renkler gelicek diyoruz oda garanti değil kaç araba gelicek oda belli değil. Fiyat konusundada garanti yok nasıl olucakda arabayı alabilicez anlamış değilim .

Geri