Opel Astra Vites Geçiş Problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fed

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar. 2009 model bir Opel Astram var easytronik vites. Araç uzun yolda 30-35 km gittikten sonra arıza e-arıza lambası yanıyor ve 3.vitesten yukarı çıkmıyor. Stop edip tekrar çalıştırdığımda bi 30-35 km daha normal çalışıyor sonra yine aynı problem. Antalyaya gelene kadar 8-9 kere stop restrart etmek zorunda kaldım. Yardımlarınızı rica ediyorum, ne yapmak gerekir?

Aracınızı microsoft mu üretti yoksa biliyorsunuz window işletim sisteminde bir arıza olduğu zaman kapat aç yaptığın zaman düzelir yazılım microsoft undur belki:):):):D:D:D:D:D:p:p:p:p:p

Merhabalar. 2009 model bir Opel Astram var easytronik vites. Araç uzun yolda 30-35 km gittikten sonra arıza e-arıza lambası yanıyor ve 3.vitesten yukarı çıkmıyor. Stop edip tekrar çalıştırdığımda bi 30-35 km daha normal çalışıyor sonra yine aynı problem. Antalyaya gelene kadar 8-9 kere stop restrart etmek zorunda kaldım. Yardımlarınızı rica ediyorum, ne yapmak gerekir?

Arkadaşlar yok mudur kon ile ilgişli bilgisi olan?

Yeniden yazilim yuklet.. Beyin sorunu olabalir veya Ingilizlerin dedigi gibi " Actuator" sorunu

Geri