opel astra twinport

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ali_Cmn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ali_Cmn

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar

2006 model opel astra twinport model aracım var

araç güneş altında uzun süre kaldığında anahtarı taktığmda sarın renkt olan araç işareti yanıp sönmekte ve araç çalışmamakta 2-3 defa denedikten sonra araç çalışıyor neden kaynaklı olabilir acaba ?

yardımcı olabilirmisiniz acaba ?

immobilizer 'ın kumandanızı tanımamasından kaynakanmaktadır bu yüzden motor kendini bloke ediyor ve çalışmıyor kumandanızdaki çipte yada immobilizer sisteminizde sorun olabilir.

immobilizer 'ın kumandanızı tanımamasından kaynakanmaktadır bu yüzden motor kendini bloke ediyor ve çalışmıyor kumandanızdaki çipte yada immobilizer sisteminizde sorun olabilir.

ama bu sorun sadece aşırı sıcak altında kaldığı zmanlarda tekrarlıyor bende öle düşünüyorum tşkkr ederim cevabınız için

Pili deği bence dene

astra g lerde kontak şişiyordu güneş dönmüyorduhiç, altında h kasa aldım benzer durum var zorlanıyor dönmekte sıcakta kaldığında park edince ön panele hep koruyucu ser en iyisi fazla ısınmasın ondan oluyorsur büyük ihtimalle.temassızlık falan yapıyordur genleşme etkisiyle.

ama bu sorun sadece aşırı sıcak altında kaldığı zmanlarda tekrarlıyor bende öle düşünüyorum tşkkr ederim cevabınız için

kumanda pilini değiştirin olmuyorsa, büyük ihtimal cim modül içindeki anten ayaklarında sorun vardır, işlem gerektirir.

çok teşekkür ederim arkadaşlar yardımlarınız için

Geri