- Konuyu Başlatan
Tek bardak işi kaldı sanırım Mehmet Bey onuda denildiği gibi bardaklıklardan alacaksınız artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bardak işi en gereklisi tabii.. Ancak bagajdaki bungee cord işini de özellikle uygulayın derim.. Bagaja girecek herşeye özellikle geçici olanlara cırt bant takacak halimiz yok.. Lastiği cekip altına sıkıştırdığınız herşey mükemmel şekilde sabitleniyor. Alışveriş poşetleri dahil.. Çapraz çekilmiş iki parça yeterli.
aracında arka küllük bulunan varmı?
hoşgeldinizherkese iyi günler. ben 1 hafta önce astra sedan 2008 cdti 65000km araç aldım. daha önceki aracım ford fiesta idi. 3 yıl kullandım bi kere dahi arıza yapmadı yolda bırakmadı. inşallah astra'da da aynı şekilde şanslı olurum.
sizden ricam bu araçlarda nelere dikkat etmeliyim(dizel ilk defa kullanıyorum), bu araçların tipik arıza yada hataları varmı vs. vs. lütfen bana deneyimlerinizi yada tavsiyelerinizi yazarmısınız? özeldende olur buradanda olur farketmez.
hoşbuldukhoşgeldiniz
herkese iyi günler. ben 1 hafta önce astra sedan 2008 cdti 65000km araç aldım. daha önceki aracım ford fiesta idi. 3 yıl kullandım bi kere dahi arıza yapmadı yolda bırakmadı. inşallah astra'da da aynı şekilde şanslı olurum.
sizden ricam bu araçlarda nelere dikkat etmeliyim(dizel ilk defa kullanıyorum), bu araçların tipik arıza yada hataları varmı vs. vs. lütfen bana deneyimlerinizi yada tavsiyelerinizi yazarmısınız? özeldende olur buradanda olur farketmez.