Opel Astra Orta Konsol

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DELTAX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DELTAX

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Benim derdim hiç bitmiyorki arkadaşlar.Dün bir marketten aldığım oto koku aparatını aracımın orta konsolda bulunan havalandırmaya taktım.Bugün sabah işe gidip parkettim aracımı ve akşam araca binince koku Aparatındaki şişede bulunan parfüklü sıvının güneşin etkisi ile sanırım teybin kenarlarından akarak bittiğini ve konsoldaki teyp kenarlarının kabardığını gördüm elimle silince silikonumsu bir madde herhalde döküldü.Teyp etrafında bazı yerler kavladı ve altındaki siyahlık gözüküyor.Anlamadım bu boyamı yoksa kaplamamı.Silikonumsu bie madde.Canım sıkıldı.Bu konsuldaki kavlayan yerlere ne yaparsam kapanır.Boya ise nerden bulabilirim.Silikonlu bir madde ise nasıl tamir edebilirim.Bilgisi olan arkadaşlardan yardım lütfen.

teybin bulunduğu ksım cıkıyor.. onu sökup tekrar boyatmalısınız. tuning işlemi yapan yerlerde itina ile boyatabilirsiniz.

Yani kavlayan yer boyamı.aNKARADA Boyatabileceğim bir adres varmı.

Aynı şey benim de başıma geldi sıvı aktığı için kabarma oldu servis yapılacak bir şey yok dedi tunuing firması da 100 ytl istedi haberin olsun ben öyle bıraktım geçmiş olsun

Yani kavlayan yer boyamı.aNKARADA Boyatabileceğim bir adres varmı.

Cetin Emeç caddesinde tuning malzemesi satan bir yer var. Orada görmustum.. onlar yapabilir sanırım. Kara kuvvetleri giriş kapısı karşısında..Adı şu an aklımda değil. yolum o tarafa dusunce bildirirm ...

forumda çok yazıldı oto kokusu konsola zararlı diye neyse geçmiş olsun.

Geri