opel astra - Opel için en uygun lpg markası

Opel için en uygun lpg markası hangisi? bir çok kişi brc diyo, doğrumudur acaba?

bende astra 2001 var ve benzinde km de 240 civarı yakıyo, lpg taktırsam ne kadar tasarruf ederim ortalama?teşekkürler
ben brc bayiine aracımı götürdüm %40 tasarruf saglarsın dedıler o da lpg fiyatları ıle doğru orantılı ama uzun zamandır araştırıyorum ve sanırım pahalı olmasına rağmen fiyatına değer teleflex-GFİ en iyisi,en gelişmişi fuarda da uygulamalarını inceleme fırsatı buldum tüm markaların en gelişmişi yine bu markaydı 2000 cc.
4 silindir araçlar için brc ye 1600 ytl 10 taksit imkanı, teleflex-gfi ye ise 2450 ytl fiyat verdiler.

atikermi lanet olsun brc lavato landi zavolli git italyan taktır kardeşim atiker çok kötü yahu en çok yakanda atiker sanırım

tartarini bence arkakadsım o da iyii ben günlerdir araştırıyorum landi renzo ile tartarini arasında kaldım ama çoğu kişi tartarini dedi bana

bende de astra var 99 model km 200 Ykr yakıyor şehir içinde sizce normal mi beyler ? markası lovato bide gaz pedalına yarısına abstırana kadar gazı yemiyor araç normal mi bu durum ?

Son düzenleme:
bendede 2001 astra var ıtalyan milano marka lpg takılı şehir içi 150 yakıyor.hiç bir proplemi yok gayet memnunum, lpg alırken aklıma geliyor aracın lpgli olduğu.

bende de astra var 99 model km 200 Ykr yakıyor şehir içinde sizce normal mi beyler ? markası lovato bide gaz pedalına yarısına abstırana kadar gazı yemiyor araç normal mi bu durum ?

200 ykr çokmuş yaw bi serviste gaz ayarı yaptır istersen bende sıralı lovato var km de 160 ykr falan yakıyor performansından da çok memnunum

omvl :good:

tartarini kullanıyorum sorun yok.

Markadan çok ustalık önemli.Ben atiker kullanıyorum.10 ay oldu tık demedi.Yakıt performans süper.Uzun yolda 100 km de 7 lt lpg tüketiyorum.

valla bende atikerden memnunum baya 1 sene olacak sanrım 1100 ytl ye taktırdım ama bir işcilik var hayran kaldı herkes yani başka servislerede gitmem lazım oldu açan cok sevdi işciligi ve herkes şuna mı yaptırdın diyorlar sanırım adam unlu imiş..

bu arada bu kitleri sorun cıkarsın diye yapmıyorlar yani hangisini takarsan tak normalde sorun cıkarmaması lazım .. atiker duşunursen sana tek adres veririm gider oraya taktırırsın onun dışındaki hicbiryere gitme atiker icin. karar verirsen ozelden mesaj at adresi tarif edeyim hatta dilersen gitmeden başka yerlere sor nasıl bir montajları var diye.

hadi elini cabuk tut yalnız yaktıgın her litre benzine acıyacaksın cunku taktıktan sonra :)

ps: bu arada bu yer hem brc hem atiker takıyor ama beni yonlendiren yer bunların yakını idi ve ozellikle atiker takmak istediler ki bana brc markasının calısır halini dinlettiler taktıktan sonra cidden atiker ile brc nin cıkardıgı ses arasında bayagı fazla bir fark var aklınızda olsun. o ses kesin duyulur yani seyir halinde ama ben boşa bile atsam hicbirşey duymuyorum ki enjektorler govdeye yakın bir yerde konuşlandırılmış durumda.

Son düzenleme:
Geri