Opel Astra Motor sesi.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan opelbaku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

opelbaku

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selam Degerli Arkadaslar. Son 5 gundur Opel Astra 1.6 Motor Arabamin motorundan gurultulu ses gelmeye basladi sanki sanirsin dizel motor herkez oyle saniyo araba calisdiginda. Servise goturdum piston arisali degismesi lazim anlamadim 300 tl gbi fiyat soyledi anlamadim Tamami mi degisecek pistonlarin yagini yeni degistim araba 95000 de 2000 Model Opel Astra G bilgisi olanlardan boyle bir sesle karsilasanlardan bilgi istiyorum boyle kullanmamda arabami ne gibi zarar olusur Lutfen yardimci olun

http://www.youtube.com/watch?v=hCoWG4XszxQ

Son düzenleme:
Dikiş makinesini andıran bir ses mi veriyor?

Evet Aynen video koydum Abi

Vallahi kardeşim bende böyle bir ses gelmeye başladı. İstanbul dan Ankara ya geldim aracı bir çalıştırdım aynen bu ses sonra doğru sanayiye gittim motoru indirmek zorunda kaldım. 300 TL ile kurtulur ise bir şey demek ama motorum açılması kapanması 300 TL olacak iş değil şahsen. Sanırım 300 TL dedin.

Abi Ben Azerbaijan Dayim burdaki fiyatlar farkli bu 300 tl de pistonlar icin usta hakki digil sorun pistonlardami degismelimi yani usta haklimi ?

Abi Ben Azerbaijan Dayim burdaki fiyatlar farkli bu 300 tl de pistonlar icin usta hakki digil sorun pistonlardami degismelimi yani usta haklimi ?

Piston ve piston kollarından olabilir. Özellikle de piston kolları zamanında hor kullanıldı ve yağı zaman içinde değişmedi ise kollar da burçlar var. Bu burçlar aşınıyor ve boşluklar meydana geliyor. Sonrası malum. Zaten birden bire oluyor bu durum bende öyle oldu.

sanki yatak sesi gibi geldi bana :S

Triger kayışından gelme ihtimali varmı sanki kayıştan geliyor gibi geldi bana ayrıca gergi rulmanı-kasnak vb. bunları kontrol etmenizde fayda var

Geri