Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar, Opel astra j 2013 model sport ön amotisör alacam da, rahat ve savurmayan olacak şekilde öneriniz var mı? Şu marka şunu al dediğiniz ?
Merhaba arkadaşlar, Opel astra j 2013 model sport ön amotisör alacam da, rahat ve savurmayan olacak şekilde öneriniz var mı? Şu marka şunu al dediğiniz ?
Eibach alabilirsin hatta bu kitte komple olarak hem süspansiyon hem viraj demir kolu olarak da satılan da görmüştüm biraz pahalı ama orj. Diyebilirim sert tir opel gibi
Amartisör değiştirirken üst takozlara dikkat ediniz. Değişmesi gerekiyorsa kesinlikle GM alınız. Ben bi hata ettim halen tak tuk ses geliyor ön taraftan bi daha değişecek takozlar...
Eibach alabilirsin hatta bu kitte komple olarak hem süspansiyon hem viraj demir kolu olarak da satılan da görmüştüm biraz pahalı ama orj. Diyebilirim sert tir opel gibi