Opel Astra J 2017 (design) lastik basınç sensörü arızası

rasimcan

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
merhaba,

Opel Astra J 2017 (design) lastik basınç sensörü arızası yaşıyorum. Birden yolda giderken söndü sonra lastikçiye gittim hiçbir kaçak va yokmuş. Sensör arızalı dedi lastiğim park firmasına gittim bugün. Sağ ön arızalanmış sağ arka ise pili bitmek üzereymiş. İkisini de değiştirdim ama sürdükten 1 saat sonra yeniden söndü. Sorun ne olabilir? Doğru çözüm nasıl yaparım ?

Diğer sensörlerden bir tanesi daha bozulmadıysa ve yan sanayi bir sensör takıldıysa yapabilir...

Diğer sensörlerden bir tanesi daha bozulmadıysa ve yan sanayi bir sensör takıldıysa yapabilir...
Foxwell diye bir marka takıldı yanlış görmediysem. Bunun bir çözümü var mıdır ben aracı götürüp yeniden tanımlatsam yine yakar diye düşünüyorum

merhaba,

Opel Astra J 2017 (design) lastik basınç sensörü arızası yaşıyorum. Birden yolda giderken söndü sonra lastikçiye gittim hiçbir kaçak va yokmuş. Sensör arızalı dedi lastiğim park firmasına gittim bugün. Sağ ön arızalanmış sağ arka ise pili bitmek üzereymiş. İkisini de değiştirdim ama sürdükten 1 saat sonra yeniden söndü. Sorun ne olabilir? Doğru çözüm nasıl yaparım ?
Doğru çözüm taktırdığınız yere gidip, sorunu çözmelerini istemek. Yeni bir sensör takarak denemeliler, bunu yapmazlarsa da söküp iade almalılar. Sensör başı en az 2000₺-2500₺ ödemişsinizdir muhtemelen. Çinden satın alsanız takım olarak belki o paraya gelir. Aracınıza takılan foxwell de çin malı zaten.

Şu konuya da göz atmanızı öneririm

• Beğen
Tepkiler: rasimcan
Doğru çözüm taktırdığınız yere gidip, sorunu çözmelerini istemek. Yeni bir sensör takarak denemeliler, bunu yapmazlarsa da söküp iade almalılar. Sensör başı en az 2000₺-2500₺ ödemişsinizdir muhtemelen. Çinden satın alsanız takım olarak belki o paraya gelir. Aracınıza takılan foxwell de çin malı zaten.

Şu konuya da göz atmanızı öneririm
Evet tanesi 2000den aldım, şu an lastikçideyim bakalım sonuç ne olacak. Bilgi vereceğim buradakiler için de çözüm olursa veya olmazsa diye. Çok teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: omeroz
öncelikle şu anlık sorun çözüldü ama çözüldü diye işaretlemiyorum biraz sürdükten sonra bilgi vereceğim süreç ile ilgili.

İşlemler şöyle oldu;

-önce cihazla kontrol sağladı makineleri okumadı
-sonra malzemeciyi aradı 1 gün önce takılan şey nasıl arıza verir diyerek
- malzemeci yeniden kurup yeniden tanıtmalarını bir şekilde sistemin kendini uyku moduna alabildiğini söylemiş
-yeniden tanıtıldı geçen sefer uzun sürmüştü şimdi çok hızlı şekilde sistem tanıdı

Şu an araçta uyarı vermiyor ama dediğim gibi dün taktırınca da sorun olmadı fakat 20dk sürdüm sürmedim otobanda kendi söndü uyarı verdi durduk yere.

Çözüldü durumunu tam sorun çözüldüğünü görünce paylaşacağım

• Beğen
Tepkiler: omeroz
Geri