Opel Astra j 2012 Yamur Sensörü Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ondort
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ondort

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar merhaba opel astra j marka arabamda Yamur sensoru düzgün çalışmıyor daha önce araçta cam değiştirilmiş yamur senserunu açtığımda devreye giriyor fakat yamur yağdığında kafasına göre takılıyor bi çalışıyor bi çalışmıyor acaba bir ayarı varmi bana yamur algılamak ile ilgili bir problem var gbi geliyor yardim ederseniz sevinirim tesekkurler

Arkadaslar merhaba opel astra j marka arabamda Yamur sensoru düzgün çalışmıyor daha önce araçta cam değiştirilmiş yamur senserunu açtığımda devreye giriyor fakat yamur yağdığında kafasına göre takılıyor bi çalışıyor bi çalışmıyor acaba bir ayarı varmi bana yamur algılamak ile ilgili bir problem var gbi geliyor yardim ederseniz sevinirim tesekkurler

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Yağmur sensörünü devreye aldığımız kol üzerinde bir hassasiyet göstergesi var, bunu yağmurun şiddetine göre sizin ayarlamanız gerekiyor. Genelde 2-3 hassasiyet yeterli oluyor.Sizinle fotoğrafta paylaşıyorum. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

silecek.webp

• Beğen
Tepkiler: Entigin ve husooz
Merhaba ordan ayarlamaları yaptım fakat sorun devam ediyor yamur yağdığında onümü göremiycek durama geldiğim halde daha silecekleri calıştırmıyor

Sensör dikiz aynasının olduğu bölümde. Gözünüzle kontrol edin bakalım kayma vs olmuşmu belkide cam değişimi sırasında takarken sensör yanlış bağlanmıştır. Servise gidip baktırmanızda fayda var gibi görünüyor.

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Yağmur sensörünü devreye aldığımız kol üzerinde bir hassasiyet göstergesi var, bunu yağmurun şiddetine göre sizin ayarlamanız gerekiyor. Genelde 2-3 hassasiyet yeterli oluyor.Sizinle fotoğrafta paylaşıyorum. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Ekli dosyayı görüntüle 71
Bu ayarı ben de şimdi sizden öğrendim, yarın hemen kurcalayacağım :)

Aynı sorunu bende yaşıyorum. Benimde ön cam değişmiş. Sensör kafasına göre takılıyor. Arkadaş nasıl halletti sorunu keşke yazsaymış.

Geri