• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Opel astra j 136 zincir değişim maaliyeti ve yer önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rasimcan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rasimcan

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Opel astra 1.6 cdti design 136bg araç için zincir sesi ufaktan başladı. Araç 203bin kmde. Zincir seti değişimi için fiyat alabildiğiniz yerler var mı hiç? önerilebilecek usta ve nokta atışı fenomen olmayan usta lazım bana. Fenomenler telefon açmaya bile tenezül etmiyorlar. Burunlarından kıl alınmıyor.

Bosch car servisinden fiyat istedim 120-130 bin bandında çıkar dediler. 150ye değer o net!

Yap pompası bakımı zinciri cartı curtu tüm değişimi içinde dediler

Can bey selam , istanbul hangi yakadasınız ? Fenomenler çok yoğun adamın yüzüne bakmıyorlar , yaptıkları işinde çok düzgün olduğunu düşünmüyorum.

Avrupa yakasındayım ve evet işleri düzgün değil ve çufçuf hoca gibi dokunup çözdüğünü sanıyorlar. Sonra bi daha sorun oluyor adama ulaşamıyorsun.

• Beğen
Tepkiler: serdaraslan
Ben yakın zamanda değişim yaptım , 180 binkm de , Yaklaşık yağ pompası da dahil 90 a geldi. Tüm parçalar orjinal aldık. Yıllardır tanıdığım Opel servisi.
bir fiyat alın isterseniz , Opel Arda . Yerleri Fatih Sanayi sitesinde Esenyurt da . İşlerinin arkasında arkadaşlardır . Fenomenlerden meşhur olanı ise yazdığınız gibi telefona bile bakmıyor . benim aracımda zincir sesi çok nadiren geliyordu ama zincir paleti kırmış ve kartere inmişti bu büyük risk ..sizin 200 lerde hiç beklemeyin yaptırın , 2 gün servisde kalıyor aracınız.

teşekkür ediyorum daha uygunu var mı farklı öneriler bi bakalım ben de soruşturayım görelim. Keşke taksit vs yapılabilse. Adamlar parça=işçilik istiyorlar yazık yani. Her parçaya işçilik olmaz olmamalı.

Araştırın tabiki ama dikkat edin piyasada sahte yağ pompası ve sahte zincir çokmuş :)

Kesinlikle öyle. Herkes bir yol tutturmuş işte onda da sizin gibi tecrübeleri soracağız. Yorumlara bakıp gerçek müşterilere bakacağız. Umarım herkes bu mantiona tecrübesini bilgisini paylaşır da herkesin işi görülür

• Beğen
Tepkiler: serdaraslan
Bursada bir firma ile görüştüm yap pompası hariç 29 parça değişecek dedi saydı adım adım aklımda kalmadı ama 60bin dedi. Yap pompası ile de (orijinal) +15bin yapıyormuş.

Eğer ses sadece gerilme kaynaklıysa zincir değil de kasnaklıksa kasnak değişir bu da yandan oluyor motor sökmeye gerek yok fiyatı 15bin dedi.

Bursada bir firma ile görüştüm yap pompası hariç 29 parça değişecek dedi saydı adım adım aklımda kalmadı ama 60bin dedi. Yap pompası ile de (orijinal) +15bin yapıyormuş.

Eğer ses sadece gerilme kaynaklıysa zincir değil de kasnaklıksa kasnak değişir bu da yandan oluyor motor sökmeye gerek yok fiyatı 15bin dedi.
Firma: mastertech servis bursa diye geçiyor

Geri