Opel Astra İçin Yardımmm Lütfenn!!

Fenerlist

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar sormak istedigim birsey var aslında ama konuyu nereye açmalıyım bilmiyorum benim sormak istedigim araç 2008 model sıfır 1.3 cdti enjoj + spor paket ve fiyatı da 33.000 sizce iyi midir? 2009 modeline 36 37 istiolar aynı özellikte sadece yagmur sensörü park sensörü gbi birkaç özellik var ekstradan sizce değer mi? çok araştırdım bütün bayileri aradım istanbul ve istanbul yakınlarındaki çogunda zaten 2008 kalmamış bir tane buldum..rengi metro mavisi.. yorumlarınız için şimdiden teşekkürler..

kimse bişi demicek mi arkadaşlar :(

soru biraz karışık olmuş dostum..konuyu biraz daha net yazarsan..herkes cevap yazacaktır emin ol..önce 1. aracı adını yaz altına özelliklerini yaz..sonrada diğer aracı ve ayrıntılarını

1.Araç Astra CDTİ Njoy+spor paket 2008 model yani bayinin stoklarında kalmış 2008 üretimi satılmamış bi araç ruhsatta 2008 model olarak gözükücek fiyatı 33.000

2.Araç 2009 model yukarıdakinin aynısı ama tabi 2009 oldugu için araca yagmur sensörü park sensörü gbi birkaç özellik eklenmiş bununda fiyatı 37.000

bunlar bayiden aldıgım fiyatlar ikiside 0 km ve aralarındaki özellik ve fiyat farkı bu sizce aldıgım fiyatlar iyi midir? bir haftaya kadar netlik kazanacak birinci seçenegi secicem sizce dogru bi karar mı olur?

Bilmiyorum yine karışık bi mesaj mı oldu :)

41857 2009 modelin kasko bedeli

37400 2008 modelin kasko bedeli

bunlar aracı satarken karşına çıkacak rakam farkları olacak yaklaşık..ben şöyle söyleyeyim uzun süre bineceksen kesinlikle birinci seçenek ama renk seçemiyorsun ben rengini beğenmediğim bir aracı almam zevk senin satarkende zor olur mavi fln..yok kasa değiştimi satarım diyosan 2 seçenek

bence metro mavisi gayet güzel bir renk fiyatta iyi alınır bence

Kısaca şunu söliyim ben 23 yaşındayım ve 16 senedir lada samara ya biniyorum :) bu benim ilk opel deneyimim olucak yani opeli de uzun yıllar kullanırız die düşünüorum..renk konusunda da 1.metalik gri 2.siyah 3. metro mavisi olarak düşünüodum aradaki fiyat farkına bakınca ve tek araç oldugu için başka seçenek yok araç tek kalmış metro mavisi olucak kısmetse..

bence renginde bir problem yoksa sizin açınızdan 2008 çok daha mantıklı...

sen şimdi uzay mekiğine binmiş gibi olacaksın zaten düğmeler fln bakıp kalacaksın..o zmn kesilikle birinci seçenek cazip oluyor...acele etme 1-2 gün bekle fikirlerini yazacak olan değerli bilgili arkadaşlarımız çok var

Geri