Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba garaj.
bakım fiyatım ile ilgili bilgi vereyim.
30bin bakımını yaptırdım. ilk defa speedy/ümraniyeye gittim. genel olarak memnun kaldım.
castrol 5w/40 edge koydurarak 230 tl ye hallettim. fiyata + olarak lastikleri ön/arka yaptırdım. 1 lastik de tamir oldu. bir de yakıt katkısı dahil.
artık galatasaray eşyalarımı arabama asabilirim malum kadıköyde oturuyorum sapkını çok oluyo bi kazaya kurban gitmek istemem bu arada Galatasaraylı garaj sakinlerine araba kokusu olarak gs store larda satılan kokuların çok güzel ve ferah koktuğunu söyleyebilirim tavsiye ederim.. glade i bıraktım
böyle kendini direk hissettiren bi koku 2 hafta gidiyo zaten 4 lira bişi ha böle forma gibi 3 boyutlu olanında ortası boş olan cinsten capitoldekinde var anında etkiyi almak.. pahabiçilemez el frenine ter için bileğe takılan kücük havlu bilekliklerden taktım, arka cama kükreyen yavru aslan astım üçgen şeklinde sora o ara bağaj üstü yere kücük galatasaray yazan eşantiyon var camada asılabiliyo ama ben serdim malum cam zaten küçük bi ton şey olmasın o doğuştan astralı bide bu cam filmi olayına nasıl bakıyosunuz? yaza doğru en açığından istiyorum arabanın iç sıcaklıgını düşürmek ve korumak için ideal diyorlar siz neler dersiniz garaj halkı?