Opel astra hb garaj

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ern1402
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
öncelikle araç alan arkadadış hayırlı günlerde kullan.bu arada aracını kaça aldın sorması ayıptır :) gri renge trafk sorun yaratabilir ama sorun değil diyosan yakışır fakat koyu olmak şartıyla....(kişisel)

Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz,bu arada gri filmli cok gordum,benimkide gri lazer dusunuyorum,gercekten sıkıntı yasayan arkadaslar varmi ki ? Ve bulusma fikride guzel insallah birgun gerceklestiririz,fethiyeden slmlar,2 gun sonra istanbuldayim ozledim :)

bu arada arkadaşlar bu garajda işler nasıl yürür bilmiyorum ama malum havalar artık kötüleşmeye başlayacak.bu aralarda istanbulda yaşayan arkadaşlarla toplanıp gerçek hayatta da tanışmayı istediğimden dolayı bu konuyu gündeme getirmek istedim...

istanbulun neresındensınız ??

iyi geceler :)

vayyy emre denk gelemıyoruz :)

istanbul un avrupa yakasında bana heryer yakın sayılır :) vatan caddesinde oturuyorum.bence bu toplanma işi üstüne yoğunlaşalım arkadaşlar.hem tanışmış oluruz hemde birbirimizin arabalarındaki değişiklikleri yada sohbetleri yerinde görmüş oluruz

öncelikle araç alan arkadadış hayırlı günlerde kullan.bu arada aracını kaça aldın sorması ayıptır :) gri renge trafk sorun yaratabilir ama sorun değil diyosan yakışır fakat koyu olmak şartıyla....(kişisel)

yaptırmaya karar verdim kesin olarak. bu kararımda bayinin cam filmini hediye etmeye ikna olması da etkil oldu tabiki :) araç için 37bine anlaştım..

bende avrupa yakasındayım arkadaşlar GOP da :D

iyi günler garaj :) Siteye girebildik nihayet :)

Geri