Opel astra hb garaj

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ern1402
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
disklerin yağı mı :S balataların bitmiş olmasın?genelde ondan ince bir ses çıkartır rahatsız edici.

disklerin yağı mı :S balataların bitmiş olmasın?genelde ondan ince bir ses çıkartır rahatsız edici.

frenlerıme kendım bakdım frenlerden anlıyorumda bana arkadasım yagı felan dedı kafam karıstı var mı öyle bırsey dıye sorım dedım..

valla dostum şöle bişi var disklerin hemen arkasında bi yeri yağladığını görmüştüm ustamın ama neresiydi bi daha bakamadım.frenlerle alakalı değilde tekerleğin döndüğü bilyaların orda bi yağlama sorunu olabilir.çünkü her zaman ses geliyo diyosun yani frene bastığında ses geliyosa frenler üzerinde durulurda her zaman ses geliyosa dönen hareket eden bişiler üzerine yoğunlaşılması gerektiğini düşünüyorum

evet dedıgın gıbı frene basınca sıkıntı yok araba rahat duruyor ama yanı teker dondugunde on 2 tekerdende zzzzzzzzzzzzzz dıye ses gelıyor..

motordan da ole bı ses gelıyo ınce bı ses devamlı

yok okan motordakını bılıyorum o normal ses ama bu dısklerden gelen ses cok yuksek bıldıgın sokagı ınletıyor... pazartesı bı baktırcam...

pazar keyfı bugun astraya bı cıla gıder bugun aksama pıyasa yıneee :DDD gecelere gecelere :D

Sanki altında istetme olan arabalar tümseklerden bozuk yollarda giderken titreme yaparda metal aksamdan ses gelirya arka taraftan öyle bi ses geliyor bozuk yollarda bi kaç vida gevşemiş sanki şasede :(:(:(

Geri