Opel astra hb garaj

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ern1402
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu balatalar hakkında bizim arabayı aldığımızda balataların bitik olduğunu bilmiyorduk 2 haftaya balata bitti debriyaja basıyorum yumuşacık ödüm koptu araba nonoş oldu diye :D Sonra bir ses off zzzzzzzz diye gittik servise 1147 TL sıkışmış arabanın balatalara :)

arkadaşlar merhaba,
aranıza yeni katıldım. Hafta sonu 2010 model astra III 1.3 cdti easytronic siyah bir aracım olacak inşallah. 38200 tl ye anlaştım. umarım araçtan memnun kalırım.

Hayırlı olsun Kazasız sürüşler dilerim.Memnun kalacağını umarım bende tereddüt etmiştim şimdi iyiki almışım diyorum.Siyah aldıysanız hemen bence iyi bir firmaya boya koruma yaptırın derim ben.

Ern çiftkurtlar 210 tl,burda bir opelciye sordum sanayide,oda 85 tl dedi :) benden bu kadar :)

opel fıyatlarını arttırmıslar yıne astra da sadece konfor paket yapmıslar

aracı aldığım yerden 250 TL boya koruma ve iç koruma için fiyat verdiler.
camlara film yaptırmakta istiyorum. cam filmi problem olur mu trafikte?

Bu balatalar hakkında bizim arabayı aldığımızda balataların bitik olduğunu bilmiyorduk 2 haftaya balata bitti debriyaja basıyorum yumuşacık ödüm koptu araba nonoş oldu diye :D Sonra bir ses off zzzzzzzz diye gittik servise 1147 TL sıkışmış arabanın balatalara :)

dostum debrıyaj balatasını demıyorum , fren on dısklerı sıkan fren balatalarından bahsedıyorum .. kalıper takıyoruz ya normalde uzerıne ondan gelıyor ses...

Hangı sanayıde 85 tl miş ? bende gıdım oraya .. bırde seti mi yoksa 2 si mi ?_

Komple demişti sanırım birdaha arayıp sorarım,bagcılar güngören oto sanayi sitesi,ikitelli organizenin içinde,orda bide 2 tane çocuk vardı,yetkili servisten ayrılma,onların teli olsa sorucaktımda giderim bikaçgün içinde onlarada sorarım sağlam iş yapıyorlarmıs

Geri