Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Var sahibinden de ilan,en boşu muhtemelende edition 115 ps liktir ama yinede clioyu ne bileyim albeayı bagaja koyun ben ikisiyle cıkacam yola dersinama sonra kızarsın bana...
Var sahibinden de ilan,en boşu muhtemelende edition 115 ps liktir ama yinede clioyu ne bileyim albeayı bagaja koyun ben ikisiyle cıkacam yola dersinama sonra kızarsın bana...
zaten karalamak istemem ama garanti arabadan şikayetim benim daha önce çalıştıklarım onlar
ordan 70 tlye fiesta kiralıyordum. var gerisini sen hesap et
Merhaba arkadaslar ern yol gosterdi garajimi buldum,kurda kusa yem olucaz mazallah yaklasik 1 ay once 1.6 twinport aldim 2005 gri,yakinda resimlerinide paylasirim,vakit ayirip bastan sona su topigi bir okiyim az cok hakkinizda bilgiye sahip olurum,bu arada istanbul basaksehirdeyim,oyuncak ve hediyelik esya uzerine magazam mevcut beklerim ismim ekrem,bol bol gorusucegiz insallah hayirli geceler...