Opel astra hb garaj

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ern1402
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla o parayı ona vermem zaten
hani çingenelik gibi olacak belki ama bir hafta sonra istanbuldan sanayiden alırım. pazarın geniş olması sebebiyle fiyat daha uygun oluyor. bi de orda kanki olduğum bi abim var. eski astraya az uğraşmamıştı. şimdi ne istesem düşük fiyata bulur. burada bu tür şeyleri satan pek olmadığından tuttturabildiğine adamlar.
küçük şehrin dezavantajı işte.
internetten baktım tanesi 120-150 arası değişiyor
eşim takmasını ben hallederim diyor bakalım yapıcam ama. kafaya takdığımdan mıdır nedir gördüklerim de daha bi hoşuma gidiyor.
ama senin dediğinden yapıcam mavi beyaz 8000

gusel olur bende dusunuyorum (Krıstal mavi 8000K xenon)

ınş merakla beklıyorum , artık sureklı yıkamaya son artık astramın garajı var aksam bırakırken tertemız bırakıyorum sabah bınerken yıne aynı sekılde tertemız :D

senem hanım sizin su ön plakalıgı iptal etsek diyorum nasıl olur rahatsız olmuyormusunuz plakalıgın gorunumunden :)

ben gündüzleri kapalı garaja koyabiliyorum evin otoparkı açık alan. sokak değil gerçi her yerde çim ama kirleniyor işte
anlamadığım şey babamın arabası bordo, eşiminki füme hepimizin arabası koyu renk ve yan yana duruyor. hepimiz aynı gün yıkatıyoruz ve aynı yerde yıkattırıyoruz. benimki tozdan geçilmiyo. git toz kardeşim ona kon yok ama illa bulacak beni:)

senem hanım sizin su ön plakalıgı iptal etsek diyorum nasıl olur rahatsız olmuyormusunuz plakalıgın gorunumunden :)

spa0088.jpg

sen söyleyince gözüme battı biliyor musun:)

gece ısıklı yerlerdeki görüntüsü muhtasem o yuzden degısmem sıyahı ama ne yaparsanız yapın 5dk sonra yine tozlu :)

kirli mirli şu anda arabama binip eve gitmek kadar istediğim birşey daha yok:(

arabamı aldıktan sonra o kadar rahatsız oldumkı nerdeyse 1 ay on plakasız gezdım :D su anda ıcım rahat plakalıgı ıptal ettım goruntu super . tavsıye ederım

Geri