Opel astra hb garaj

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ern1402
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
met gri de kendini hiç göstermiyor birader boşver. tozlusu bile bir adım önde.

siyah iyi hos cok arabanın onunde olur sıyah renk ama kirli vaziyette degıl :)

valla hafta bir yıkadın mı tamamdır. tozluyken de baktım ben uzaktan tozlu olduğu belli değil. bizim baldıza da metro mavisinden aldık aynısı onda da oluyor. toz olmasın diyosan beyaz en iyisi. bu arabalara da yakışıyor.

uzaktan bakınca her araba guzel duruyor zaten :) ben detaylara takılıyorum yakından bakınca orası burası ufak tefek benek benek tozlarla kaplı olunca : öff be bırgunde temız kal dıyıp .. sayıklıyorum :D

selam millet bensiz kaynatıyorsunuz bakıyorum
bu arada hoşgeldin zülfü
siyahtan sen daha nasibini almamışın anlaşılan
eren yıkamaktan mesleği temizlikçilik seçecek ben yıkamacıyı zengin ediyorum.
ne haftada bir yıkatması dalga mı geçiyorsun:)

hoşbulduk kardeşim.

ben yıkamacıda yıkatmıyorum. tazyikli su arabayı çok fazla çiziyormuş dediler. kendim temizlemeye çalışıyorum o da her zaman su bulmak zor oluyor yoksa iki günde bir yıkarım da. sizce yıkamacıda yıkatırsam bir şey olur mu. ben de başka bir yıkamacıyı zengin ederim:)

valla benim eren kadar vaktim olmadığından:P pek de yakışı kalmadığından yıkatıyorum. fırçasız falan. tazyikli su da çizmez herhalde o vakit rüzgarlı havada arba kullanmıycan dimi bastınmı gaza çarpan sinek bile çizer o mantıkla.
ne biliim diyenin de vardır bi bildiği

alalı daha 5 gün olduğundan hevesliyiz herhalde zamanla sizin gibi oluruz biz de:)

benim de çok eski değil 3-4 ay oldu ama ikinci astra belki ondandır. belki de yoğunluktan. bilirkisi eren buralarda mısın
sana soracağım var bak bi hele
farları sordum bugün sanayide sislerle beraber 350-400 tl dedi oha demişim içimden tabi
var mı bi bilgin?

herkeze merhaba fıyat aralıgını bıraz yuksek tutmuslar sanırım 300-350 normal olabılır

Geri