Opel astra hb garaj

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ern1402
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kardeş senin araba manuel mi

evet manuel ...

niye manuel tercih ettin easytronic varken.

Ben otomatik vites kullanmayı pek sevmiyorum, hep manuel vıtes kullandım bu zamana kadar , dıger sebebide kalkışlarda yüksek performans almak ıcın, motora yenı temız yag ve gtl motorın koyunca dıger cdti kullanan arkadasların 1.vıtes sorunu bende kalmıyor.. eastronıc cdti modellerde bu zor oluyor bıraz, daha cok aıle arabası nıtelıgınde kalıyor..

benim de bu ilk otomatik aracım. ilkokuldan beri manuel kullanıp otomatik kullananlara siz de araba kullandığınızı mı sanıyorsunuz diyenlerdendim. ancak şimdi hanımı da düşünerek mecbur kaldım. ama çok memnunum. hakkaten senin dediğiin gibi ekonomik kullanım için tasarlanmış bir otomobil. ama çok konforlu ben çok memnunum.

tabi bayanlar ıcın easytronıc daha uygun cunku hem trafıkle hemde vıtesle ugrasmak zor oluyor..bırde dızel arabaların vıtes aralıkları az hemen degıstırmek gerekıyor... ben bacak ve kol kası yaptıgımı hıssedıyorum artık :)

:) bir de çok toz olmasa. arabanın bir tarafını siliyorum diğer tarafı tozlanıyor. ben daha önce vectra kullanmıştım. bu arabalar için tavsiye edeceğin bir şey var mı. hani şunu şunu yap veya şuraya dikkat et tarzında.

valla ben bır daha araba alınca sıyah asla almıycam, ben bundan once volvo s40 almısdım oda sıyah renktı ama sonax verdım 2 hafta sonra pert ettım arabayı daha kırlenmemısdı bıle, sonra astra aldım gunduz yıkıyorum aksam oluyor gene kırlenıyor, kapalı garajda kirlenen bır arabaya daha yapabılecegım bırsey yok bırseyı tavsıyede edemıyorum :) kapalı garajda bıle uzerıne branda cekıcem artık...

:) sen çok çekmişsin anlaşıldı.

arabayı metalık griye boyatıcam :) en sonunda

Geri