Opel astra hb garaj

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ern1402
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
belki 8000k xenon olsaydı yazmazdı degılmı :)

ben donucektım orda elle ısaret yaptı anlamadım sıs ı kastettıgını saf gıbı donunce ordan cevırdı gecırdı cezayı :D

anlamadıgım kısmı hanı fılmden yazıyor bahanesı varda , sıs lerden nıye yazıyor arabanın onunde yanan dogal ısıkdan ne zarar cıkar , sonucda cakarlı far degıl fabrıka cıkıslı lambanın yanmasının ne gııbı bır zararı var :(

ole bı kanun var sıslı havalarda sıs lambası kullanılır dıe aslında gozu alan bı kısmıda yok sıslerın

cok garip bu Türkıye dekı polısler Bulgarıstan da olsa emnıyet kemerıne bakarlar guvenlık ıcın hanı abartmak ısterse gıder lastıgın dıs kalınlıgına bakar bısım burda yok fılm far yok sısler yanıyo enteresan

bı bılgımız var ondan yakıyoz bı goruntusu var ondan fılm camlar ala ala :D

Son düzenleme:
saçma ya arabanın onunde ısıgın yanmasının ne gıbı bır zararı var sıslerı acınca öle normal farlar kadar ısık yapıyor karsıdan gelenın gozunu almıyor, ben mesela trafıkde rahatsız olmuyorum sıs acanlardan, uzunları yakmasından ıyıdır..

cam fılmının de terör olaylarından dolayı yasak oldugunu duymustum

hele bırde kapıları acınca yanıyoya mercedeslerın audılerın vs. ona bayılıyorum ya neden astrada yok bu?

bahane o ya ne terörü gunde ortalama 10 sehıt veren bır ulkedeyız bu sehıtlerımızı sehır ıcınde vurmuyorlar dağda vuruyorlar gıdıp orda cevırsınler arabaları, o işin bahanesı ısın gercek yuuzu devlete ekmek kapısı, dunyada cam fılm heryerde yasal olsun turkıye gene ceza yazar...

renklı camlar yasal mesela ne farkı oluyo yanı fılm cekmkler renklı cam arasında sacma gercekten

Geri