Opel astra hb garaj

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ern1402
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
garaj anneme 2006 corolla hb 1.6 terra ful orjinal 20 binde 23 bine anlaştık nasıl

ya bazıları isminin baş harfi eren:rolleyes: 2 çok koyu olmaz diyordu. evin patronu da... zindan oldu işte. ama yapacak bişey yok gönlüm daha açık istiyor du ya geçti...
erkektirler bilirler dedik halt ettik:)

bakkk sennn :) 1 numara yapmış olsan o zamanda renklı cam gıbı olucakdı göreceli bır sekılde dısardan yabancı bırı gorse fıllm oldugunu anlamazdı bıle arabada, ondan sonra 2 numara gelıyordu en uygunu odur dıye dusundum kendımde öle kullanıyorum..bana acık gelıyo artık 2 numara bıle

seni de yakacak bişey buluruz emre kardeş dert etme sen
farlarım daha beyaz olsun istiyorum mesela ama xenon falan komle değiştirmek istemiyorum
tam beyaz değilse de beyaza yakın olsun sisler falanda ama napcan elimin hamuru kadın halimle bilmiyom
fikir ver de seni de yakalım:)

beyaz boya vur ambule beyaz göstersın:good:

Eren o resimdeki yer Kartal Koçtaş ın otoparkı değilmi?

Gözüm ısıra ısıra bir hal oldu bende Kartal dayım :)

Bos halde görmek zor normal de gecelerı anca bos bulupta cekıyoruz :) sız ne tarafındasınız kartalın?

Kartal Lisesinin tam oradayım bende,Koçtaş ta park sorunu kabus gibi hafta sonu.:)

hafta sonları yürüyerek gıtmek daha mantıklı eger agır bsey alınmıycaksa

Elimizden gelse Wc ye bile arabayla gidicez yürümeyi unuttuk :) Ben çok mecbur kalmaz isem hafta sonu koçtaş a pek inmiyorum hafta içi iş saatlerinde daha tenha oluyor geçerken uğrayıp işimi hallediyorum.

Geri