Opel astra hb garaj

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ern1402
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yarım saat sonra bulusucaz. bi yakından görelim bakalım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-audi-a3-2000-model-audi-a3-masrafsiz/detay

takasa geldi yorumları alabilir miyim ? araç tek kapı karşı tarafa olmaz dememe rağmen peder beyle bi konuşmamı arabayı göstermemi istedi.

bende olsam değişmezdım..
Bu arabayı anlamak için benzinle bineceksin zaten benzinle de baş edemezsin.hadi kabul ettin diyelim Ayrıca dizel arabadan binip tüplü arabaya binmek hayal kırıklığı yaratacaktır sana bu araba Audı bıle olsa.bu arada Ailenle biniyosan tek kapı sıkıntı yaratır.Bence sen opelinden vazgecme Emre

Ben de yeni aldım ve hemen katılıyorumm...

yarım saat sonra bulusucaz. bi yakından görelim bakalım.

sen bak genede ama hıc tavsıye etmem , eskı kasa a3 cunku , bır ust kasası olsa dusunur yanı ama bunlar attık bıttı... bırde plakasını kontrol ettır 5664den aracın..

Aracım benzinli dizel değil ne yazık ki. Zaten takasa olumlu değilim. Telefonda ısrarla söyledim tek kapıyla takas düşünmediğimi, son bırakıcağım fiyatı da söyledim ona göre düşünür artık. Yüzyüzeyken söylerim ben bunları.

jr.lucas avatarınızdaki araç sizin mi ?

son kaça bırakıyosun sen ?

Aracım benzinli dizel değil ne yazık ki. Zaten takasa olumlu değilim. Telefonda ısrarla söyledim tek kapıyla takas düşünmediğimi, son bırakıcağım fiyatı da söyledim ona göre düşünür artık. Yüzyüzeyken söylerim ben bunları.

valla bulusman bıle bence hata ama genede bakmış olursun..

Geri