Opel astra hb garaj

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ern1402
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dogru dıyorsun işe yarar onu bende yatırım yarın lastıkcıde , sol arka lastııgım 1 hafta aralıkla ınıyor durmadan..

şimdi cıkıyorum ben konusuruz sonra yıne malum araç siyah alayım fiber bezimi bi tozunu alayım dısarı cıkcam sonra :D hadı gorusuruz

ampulu cıkartınca ıptal olmus oluyor mu *? onun kablo tesısatıyla oynamıyor musun _?
ben ampulu soktum bi kalbo çekti sadece sinyal ampulüne hem parları açınca 1. duy devreye giriyor sinyal yanıyor sinyal verince 2. duyda daha cok ışıkta sinyal yanıyor amerikan park gibi oluyor yani

ben ampulu soktum bi kalbo çekti sadece sinyal ampulüne hem parları açınca 1. duy devreye giriyor sinyal yanıyor sinyal verince 2. duyda daha cok ışıkta sinyal yanıyor amerikan park gibi oluyor yani

anladım :) istanbula gelınce benım makınayada bı el atarsın :D

hahahaha inş gelirsem atarım tabiki

bende garaja çekeyim

cek cek :) guncel lısteyede bır bak ıstersen :)

birde resim ekleyelim:) bakalım olacakmı?

Ekli dosyalar

• 03092010237.webp
    03092010237.webp
    67 KB · Görüntüleme: 45
Babam arabayı kaldıraıma çok yakın yanaştırmış ve park ederken jant bayagı çizildi derin çizikler var nerde düzeltirebilirm :(:(:(:(:(

birde resim ekleyelim:) bakalım olacakmı?

attachment.php

Babam arabayı kaldıraıma çok yakın yanaştırmış ve park ederken jant bayagı çizildi derin çizikler var nerde düzeltirebilirm :(:(:(:(:(

geçmiş olsun. bu konu da bi bilgim yok gerçi ama bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır muhtemelen. internette bi ön araştırma yap istersen.

Geri