Opel astra hb garaj

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ern1402
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tabiii
ya eren sendeki de siyah
nasıl temiz tutuyorsun sen de biliyorsun dün yıkattım sabah leş gibi
usandım ya resmen yıkamaya çalışıyoruz. adamla kanki olduk:)

Ben her bindiğimde kovayı alıp garaja ınıyorum süngerle temizleyip cila yedırıyorum sonra kuru temız bezle uzerınden gecıyorum boyle oluyor :) yıkamacıya gıdersen sıyah arabayla , ihya edersın onları :D

Ben her bindiğimde kovayı alıp garaja ınıyorum süngerle temizleyip cila yedırıyorum sonra kuru temız bezle uzerınden gecıyorum boyle oluyor :) yıkamacıya gıdersen sıyah arabayla , ihya edersın onları :D

oldu canım senin gibi aylak değiliz kardeş.
yıkamacı desen bi benden bi babamdan kazandığıyla makşneleri değiştirdi:D
usandım valla

şunu öğrendim:
insan hayatında mutlaka bir kere siyah arabaya binmeli havası başka ama sadece bir kere binmeli ikincisi manyaklık:D

aylaklıkla alakası yok , ben araba kirliyken bınemıyorum, takıntıdan dolayı, saat 2de bı yere gıdıceksem 12de ınıp arabayı temızlıyorum..

valla benim yerimde sen varmışın duruma bak
sabah 8 de işe gidicen 6 da iniyon
ofise geldin allahtan kapalı garaj eve gittin akşam bi baktın çocuğun sütü yok temizle faln bu arada ufaklık ölüyo açlıktan...

yakından görmediğim için tabiki tam bilemıyorum benmki sadece tahmin :D ama bundan taktırmak lazım aslında.
peki bunu kapı eşiğine nasıl montaj yapcaz nasıl yapılıyo acaba ? bi bilgin varmı ?

bu tarz şeyler ne tür yapıştırıcılarla yapıştırılıyor bılmıyorum. silikonla olabilir. elektriğini ya parklardan ya da tavan lambasından alıyorlar. tavandan almak daha mantıklı kapıyı açtığımızda yanar. düşündüm de parklardan alınırsa biraz saçma olucak en iyisi tepe lambasından almak.

kişiden kişiye fark eder ya ben kovayla 15 dakkada donuyorum arabanın etrafından bıtıyor.. alıstım artık hızlı yapmaya ..

slm arkadaşlar.
dun iftar sonrası istanbuldan sivasa yola çıktım. 58 litre motorinle sahurda sivasa ulaştım. oldukça rahat bir yolculuk oldu. 100km ortalamam bc de 6.4lt. toplamda kronometre 7saat15dk gösteriyordu.
full bagaj ve 3 kişi.
2 sorum var.
1- yakıt ortalaması nasıl?
2- arka tampon çok isli olmustu, bilmeyen kişi isli olduğunu anlamaz ama elinizi sürünce kapkara oluyor. normal midir?

slm arkadaşlar.
dun iftar sonrası istanbuldan sivasa yola çıktım. 58 litre motorinle sahurda sivasa ulaştım. oldukça rahat bir yolculuk oldu. 100km ortalamam bc de 6.4lt. toplamda kronometre 7saat15dk gösteriyordu.
full bagaj ve 3 kişi.
2 sorum var.
1- yakıt ortalaması nasıl?
2- arka tampon çok isli olmustu, bilmeyen kişi isli olduğunu anlamaz ama elinizi sürünce kapkara oluyor. normal midir?

Aracın deposu 52 lıtre anladıgım kadarıyla sonradan bıraz ekleme yaptınız, 6.4 fazla gibi uzun yol için, o rakamlardan daha asagısını sakın kullanımda ben sehır ıcınde tuketıyorum... 120 km-h la gıderken 6.vitesde ayagınızı 2000 devire standartlamaya calısırsanız daha da az yakacaktır ,

2- arabanızın motorunda chip uygulaması varsa fazla duman atması normal, aksi halde bende uzun yol gittim öyle bır durumla karsılasmadım ..

Aracın deposu 52 lıtre anladıgım kadarıyla sonradan bıraz ekleme yaptınız, 6.4 fazla gibi uzun yol için, o rakamlardan daha asagısını sakın kullanımda ben sehır ıcınde tuketıyorum... 120 km-h la gıderken 6.vitesde ayagınızı 2000 devire standartlamaya calısırsanız daha da az yakacaktır ,

2- arabanızın motorunda chip uygulaması varsa fazla duman atması normal, aksi halde bende uzun yol gittim öyle bır durumla karsılasmadım ..

cevap için tşk.

ist içinde bende 5.5 tüketiyorum ama bu yolda gelince bc de ort hız 167km/h olunca normal geldi. bunu yazmamısım.

chipli oldugu için normalde sorun yok o zaman :)

Geri