Opel astra hb garaj

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ern1402
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
genelde 2 yapılıyor. ben 1 yaptım muayenede öptüler. 1 2 farketmiyor takan memur takıyor filmede sonra cırt.

valla muayene daha 3 sene var o zaman kim öleee kim kala. ceza desen dediğin gibi 1-2-3 farketmez, orada en şirin yüzünü takıcan çaresi yok

ya her fılm e ceza yazıyorlar ama cok koyu yapıpda polısın gozune sokmaya gerek yok, ceza yazcak polıs baska seyelrden de yazar burda gereken göze batmamak ondan dolayı en ortası 2 numara...

yaa arabayla uğraşıyodum:D istanbuldan sarı ampul getirtmiştim onları taktım arabaya:D sapsarı olu farlar cok hoşuma gitti cok uğraştım ama değdi:D

ya tamda adamına dedın :) bende sisleri sarı yapmak ıstıyorum nasıl olur acep ?

yaa bence cok güzel olur. ben sislere denedim sığmadı ampul. benim sisler h3 farlar h4 bide ampulun kafası kocaman girmiyo:) zaten fara oturtana kadar canım çıktı ama yapabilirsen cok güzel olur. şimdi turuncu sinyal arıyorum arabaya onları takıp önleri biraz basıcam:D

ya ben farlarla ugrasana kadar dıyorum on sıslerın camıına acık renk sarı bant bulup ceksem gece yakdıgımda aynı havayı katmaz mı canım sıkılınca sokerım ne dersın

camı ısınınca bant atabilir. sarı şapkalar var ampule geçiriyolar cok sarı olmasada banttan daha güzel olur. ama sadece sislerle gidemezsin önünü göremezsin. 5 lira falandı o şapkalar dene istersen bi

Geri