Opel astra hb garaj

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ern1402
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
okudum valla zaten ya seve seve ya seve seve okuyorsun. aklında tutmak dersen hukuk mantığını kavratıyorlar. bişey ezberlemiyorsun sonuçta.

yaşına göre bu km'ler uygundur bence böyle düşünüyorum en azından. clio ile kıyaslanmaz bile ford araçlarını severim zaten. umarım güzel bi focus bulabilirim. bu ilandaki baya hoşuma gitti.

emre kardeş inşallah gönlünce bişey bulursun ama bu hakkaten güzel bide kırmızı ya.
valla bana kırmızı olsun çamurdan olsun. çingenelik var kanımda

rengi beni cezbetti zaten. çok güzel göründü gözüme birden :)

rengi beni cezbetti zaten. çok güzel göründü gözüme birden :)

kırmızıda göz olur ama dikkat et. babamın en az 20. arabası fluencei bordo aldu ocaktan bu yana ön tamponu sürttü sağ marşpiyeli babam solu ben sürttüm:) sonrada dengesizin biri sol tarafı kıçtan burna özene bezene çizdi. babamda hepsini boyattı. bugün uğradım arka tampona biri sürtmüş. bugüne kadar yapmadıklarının hepsi bu arabanın başına geliyo.

çok kötü ya yeni araba sonuçta. aksilikler geldi mi üst üste gelir zaten. geçmiş olsun.

aksilik değil annem lanet var bu arabada diyo. bi yere gidecekse kadıncağız beni arıyo gel al diye:)

bilinç altına işlemiş bi kere bu düşünce :)

arkadaslar dun gece kusura bakmayın ınternetım koptu bır dahada gelmek bılmedı,..

senem hanım aracınız ne kadar yakıyordu kı lpg taktırdınız bende de 2010 1.4 var karsılastırma yapmak acısından soruyorum

bendeki de 2010 1.6var
100 kmde şehir içi 9 lt şehir dışında 6 lt. benzinli olunca lpg şart oldu valla.

Geri